23-án inkább hanyagoljam?
4-es na azt már tényleg túlzásnak érzem...
Arra gondoltam, hogy a hátérképem a Boldog Vazul-Székesegyház és hogy azt kéne arra az egy napra eltűntetni...
De akkor most ne tanuljak? (Oroszt 23-án)
Szerintem nyugottan gyakorold aznap az oroszt. Egy történesre nem egy kijelt napon kéne csak gondolni. Amugy is annak, amit a szovjet vezetés csinált, nincs köze egy nyelvhez. Sőt nem csak a "ruszkik" ellen, hanem az egész akkori magyar vezetés ellen volt forradalom, nem az SZU ellen. S voltak oroszok is, akik segítettek a forradalmistáknak.
56os forradalomban és szabadságharban nem a SZU-t, hanem a kommunista vezetést akarták megdönteni!
Szerintem az egyik legnagyobb butaság, ha vkit csak ezért már megszolnak. Akkor már kommunista. Jaj.
Ez olyan, mint ha német nyelv, kultúra szeretetével vki már náci lenne. (Pedig nem egy ország lakosai tehetnek róla.)
Vagy, hogy utálni kéne a törököket, mert volt egyszer egy Oszmán Birodalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!