Tuner joska megoldas jo otlet vagy inkabb hanyagoljam?
Termosztát aztán tényleg kißaszott drága 1500 põngő...
Inkább buszozzál tuner józsef
Téves!
a termosztát 1900 ft :)
Ez tényleg drága 2 doboz cigi ára majdnem...
De basszus...
Ne azt mondod hogy nem melegszik az autó,csak álló helyzetben?Ez nyílvánvalóan termosztát.
Akkormeg mi a halál túrós fszáért raktál bele kapcsolót?
Mesélgessél már,mert már kezdem magam komplett idiótának érezni
Esélyesen kevered.
A termosztát nem hajtott alkatrész,nem a vezérlés része.
Az csak egy "csap" ami x fok (átlag 89-90) elérésével kinyit.
A vízcső kapcsolódik a termosztátházra amiben ül az a cucc kombó :)
Vizet leenged,vízcső le ,termosztátházfedél le ,csere vissza az egész,és vizet bele.
Plusz ha nem nyit a termosztát,akkor a motort megsütöd.
Ha a nagykörre nem megy rá a víz,akkor nincs keringetés,hiába van direktbekötve a venti...
Lehűti a vízhűtőben lévő alapból hideg vizet,ami a zárt termosznál nem megy a blokkba be.
hmm. lehet akkor rosszul ertettem meg a mukodest. elektronikus vagyok nem autoszerelo.
helyzet az hogy allo helyzetben melegszik az auto, es a ventillator nem mukodik. azt csinaltam hogy a ventillatort direkt rakotottem az aksira es bentrol tudom ki-be kapcsolni. nem melegszik az auto most , hofok nem megy fel.
akkor a kerdesem az lenne hogy , azt mondod hogy mindegy mit mutat a homero ? azt nem ertem hol a homero ? a termosztat elott vagy utan ? lehet hogy a termosztat nyitva maradt es atfolyik a lehutott viz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!