Lesz bármiféle problémám a jövőben egy tetoválással az alkaromon, ha gyógyszerésznek készülök?
Figyelt kérdés
Gondolok itt munkaszerzés egyebek, hátrányos helyzetben lennék, vagy manapság ezt már nem nézik? És most nem ilyen egész karos tetkókra gondolok azért, csak pár vonalas minimál tetkókra.2018. okt. 14. 09:42
1/4 anonim válasza:
Az emberek már sokkal nyitottabbak a tetoválásra, de ez nem zárja ki, hogy belefutsz egy fafejű munkáltatóba, főnökbe vagy tanárba, aki ez alapján ítél meg negatívan. Szerintem a legjobb a tetoválást olyan helyre varratni, amit könnyen el tudsz fedni ruhával, ha szükséges, és eleinte próbáld is meg elfedni. Miután már beilleszkedtél és elfogadtak, nem lesz gond. :)
2/4 anonim válasza:
Egy fontos igazságot mindig tarts észben: az előítélet tapasztalaton alapul.
3/4 anonim válasza:
Azt úgysem fogja neked soha elárulni majd a delikvens.
4/4 anonim válasza:
Nekem volt olyan asszisztens kollegam, aki teljesen ki volt varrva. Szerintem ha nem feltuno, nem kellene, h hatranyt jelentsen, de ez a fonok hozzaallasan mulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!