Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ez titeket nem idegesít?

Ez titeket nem idegesít?

Figyelt kérdés

Hol kérdésre ba be vagy Hol kérdésben ba be gondolok. Hogy érthető legyen egy két példa:

Mi a jó a tévébe?

Mit rontottam el a kapcsolatba?

Átvesszük a vidéki parasztoktól a nyelvet vagy mi?

2010. jún. 22. 13:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%
Ez a vidéki parasztozás sokkal jobban idegesít. És ha a te szinteden lennék le pesti köcsög suttyóználak, de felénk az ilyen szellemi szint nem divat, max felétek.
2010. jún. 22. 14:17
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ecsém, én ilyent azé nem szokta ám mondani, de a legnagyobb vidéki suttyó te vagyol, biza. Hogy búttá vón vissza anyádban...

Józsi

Tiszavirág MGTSZ-bő

2010. jún. 22. 14:40
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi, de attol meg h valaki videki, nem paraszt. NA. Szerintem te ezerszer nagyobb paraszt vagy, mint sok videki.. rajohetnel, hogy nem igy kellene kategorizalni az embereket. Mellesleg te biztos tokeletes vagy, es emellett semmi egyeb problemad, mint mas beszedeben keresni a hibat. Eloszor nezz magadba mar egy cseppet, te agyonmuvelt. Le lehet pontozni, welcome.
2010. jún. 22. 14:45
 14/32 anonim ***** válasza:
Engem is irritál, de ez legyen a legnagyobb bajom.
2010. jún. 22. 14:49
 15/32 anonim ***** válasza:
Irritált... még az oviba...
2010. jún. 22. 14:50
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

De zavar, dehát mit tudok tenni...

Off.

Viszont ez a pestizés/vidékiezés kérdés amibe a vita torkollott mégjobban zavar, leginkább azért mert a "bunkó pestiek" 90%-a soha életében nem volt igazi pesti, csak ő, vagy a szülei ideköltöztek. (Én is ilyen vagyok :) )

Pesten élek 7 éve, és előtte is sokat voltam itt, de "tősgyökeres" pestit kb 10et ismerek, azok is mind elköltöztek vidékre/külföldre.

Szóval akkor miről beszélünk? Ki a pesti suttyó és ki a vidéki paraszt.

2010. jún. 22. 15:02
 17/32 anonim ***** válasza:
94%
Mikor kicsi voltam, folyton kijavította ezt a típusú hibámat apám, akkor nagyon idegesített. Most viszont engem is irritál, ha valakitől ezt hallom/ látom. :D És ez valóban nem a vidékiek 'nyelve', hanem a tanulatlanságé/ műveletlenségé.
2010. jún. 22. 15:05
 18/32 anonim ***** válasza:
53%
szerintem Bp-n több a "tanulatlan paraszt" mint vidéken.
2010. jún. 22. 16:07
 19/32 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy pesti vagyok banyek? Gyulán lakom lol....
2010. jún. 22. 16:28
 20/32 anonim ***** válasza:
Na no comment :D
2010. jún. 22. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!