Milyen csoporthoz, szemlélethez tartózó lányok hordanak
kék hajat?
#10 Nekem is azért van mert ez jött be :D
Sötétbarna, már-már fekete az eredeti hajszínem.
És azért ez, mert már kis korom óta a türkiz a kedvenc színem, és szerintem jól is áll.
2018. aug. 24. 21:38
10: a kék az egyik kedvenc színem gyerekkorom óta, a másik a fekete. A hajam pedig úgy néz ki, hogy elül fekete és válltól lefelé átmegy kékbe. Eredetileg amúgy pisiszőke amit utáltam és 16 éves korom óta festem feketére, 20 éves korom óta kék és fekete különböző elosztásban (akkor költöztem olyan helyre ahol lehetett kapni kék festéket). (most 28 vagyok).
2018. aug. 24. 21:45
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, értem.
Valahogy én csak akkor festeném ilyen feltűnőre, ha közlésértéke lenne. Ha valahová tartozást akarnék ránézésre kifejezni. Végülis a kinézetünkkel állást foglalunk magunkról, azért választunk ilyen vagy olyan ruhát-cipőt, hogy megkönnyítsük másoknak a rólunk alkotandó véleményét, nem? De ha nem is, az eredmény akkor is az lesz.
A semmilyen szőkében érintett voltam, de kamillateával öblítve jól megszabadultam tőle, érdekes árnyalatot kaptam tőle. Pedig vörösesre gondoltam, nem az lett, de előhozott valamit, és úgy jó lett.
Hát nem tudom, nálam az egyetlen dolog amivel "állást foglalok", az a zenekaros póló, mert arra ugye ránéz az ember és tudja hogy szeretem pl. a Dimmut. De azt is igazából azért hordom, mert simán szeretem azt a bandát meg tetszik a póló dizájnja, nem pedig azért hogy tudassam a világgal hogy hé Dimmut hallgatok!- az csak mellékhatás hogy valaki ránéz a pólóra és beazonosítja. A sima ruha, cipő, smink, hajszín meg abszolút nem bír nálam közlésértékkel. Azért veszem, hordom, csináltatom mert így érzem jól magam, nem pedig idegeneknek akarok üzeneteket küldeni. Főleg hogy általában nem is érdekelnek az emberek, mégis mit közöljek velük? :D
2018. aug. 25. 13:30
Nekem is kék. Nem akarok kifejezni semmit, nem mások miatt ilyen, egyszerűen ez tetszik.
2018. aug. 25. 19:27
Arra próbálsz utalni, hogy esetleg a leszbikusok körében felülreprezentáltabb a kék haj, mint az össztársadalomban? :D
A Blue is the warmest color után szerintem volt egy ilyen tendencia, de összességében nem számottevő a különbség.
2018. aug. 28. 13:22
17/19 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam semmire utalni. Hosszú kék hajra gondoltam, azon kívül, abból látni többet mostanában.
Valószínűleg idióták! De szeretem őket! :-)
2018. szept. 23. 21:32
Hogy Te milyen helyen laksz?
2018. szept. 23. 21:33
Kapcsolódó kérdések: