Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan csatlakozhatnék hagyomá...

Hogyan csatlakozhatnék hagyományőrző csoporthoz?

Figyelt kérdés

az utóbbi időkben nagyon foglalkoztat minden,ami magyar kultúrához kapcsolódik,milyen hagyományőrző klubbokat ismertek?mit csinálnak?esetleg valaki tagja-e ilyennek?bárki jelentkezhet?

L18

2012. jún. 3. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
én a szombathelyi vasvármegye lovagjai és íjászai tagja vagyok
2012. jún. 3. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:

hogyan jelentkeztél?milyen gyakori ez az elfoglaltság?(heti szinten gyűltök össze,vagy?)

én az ország másik felében lakok:)

2012. jún. 4. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:

kb fél, egy havonta van fellépés... egy fél évig tanultuk a kardvívást, pusztakezes harcmodort, gurulásokat, eséseket, azokat gyakorolni kell. Erősítünk.

Aztán saját magadat műveled, olvasol arról a korról, amit megszemélyesít a csapat.

Egy osztálytársam mondta, hogy van, elmentem az egyik fellépésükre, és beszéltem a főnökkel.

2012. jún. 4. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézz körül a saját településed honlapján. Kérdezd az önkormányzatot. Ha van művelődési ház féle, kérdezősködj ott. Ha az utcán jársz, nézd a táblákat.

Használd a fantáziádat.

Előbb tájékozódj a tevékenységről, próbáld ki, járj az összejövetelekre, és ha megtetszett, aktívvá válhatsz.

2012. jún. 4. 15:21
 5/5 dalta válasza:
Csak egy kis megjegyzés: én csak szombatonként tudnék eljárni hosszúkard vívó edzésekre, de a lakóhelyemhez közel nincs erre lehetőség. (Bp.11.ker.)Ezért most szervezek ide egyet: embereket toborzok és egy profi hagyományőrző vívótanár megígérte, eljön oktatni ha szerzek 20 főt...Szóval, ha végkép nincs semmi lehetőséged, csinálj egyet!:-)
2013. szept. 20. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!