Hogyan csatlakozhatnék hagyományőrző csoporthoz?
az utóbbi időkben nagyon foglalkoztat minden,ami magyar kultúrához kapcsolódik,milyen hagyományőrző klubbokat ismertek?mit csinálnak?esetleg valaki tagja-e ilyennek?bárki jelentkezhet?
L18
hogyan jelentkeztél?milyen gyakori ez az elfoglaltság?(heti szinten gyűltök össze,vagy?)
én az ország másik felében lakok:)
kb fél, egy havonta van fellépés... egy fél évig tanultuk a kardvívást, pusztakezes harcmodort, gurulásokat, eséseket, azokat gyakorolni kell. Erősítünk.
Aztán saját magadat műveled, olvasol arról a korról, amit megszemélyesít a csapat.
Egy osztálytársam mondta, hogy van, elmentem az egyik fellépésükre, és beszéltem a főnökkel.
Nézz körül a saját településed honlapján. Kérdezd az önkormányzatot. Ha van művelődési ház féle, kérdezősködj ott. Ha az utcán jársz, nézd a táblákat.
Használd a fantáziádat.
Előbb tájékozódj a tevékenységről, próbáld ki, járj az összejövetelekre, és ha megtetszett, aktívvá válhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!