Mi a véleményed azokról az emberekről, akik vasárnap délben, délután, vagy hétköznap este hét után hívnak?
1. Nekem fontos személy,indokolt mondandóval:-de jól tette!
2. Mindenki más:-pofátlan senki!
VONALAS TELEFONRÓL van szó, emberek!
- A válaszokból az állt össze - és a kedves kérdező nem cáfolta meg -, hogy olyan kérdező "nénikről" és "bácsikról" lehet szó, ahogyan az egyik kedves hozzászóló írta.
- Az időponttal önmagában még nincs baj - este hétkor még kevesen alszunk -, az időpont és a hívás célja együttesen lesz irritáló.
- A kérdező néniket és bácsikat semmilyen iőpontban nem szeretem.
A telefonos kérdezőket pedig - legyen az maga a T-Home - rövid úton leszerelem. Nem bízom ugyanis azokban, akik nem tudják igazolni kilétüket. (Ha valaki személyesen keres fel - be nem engedek senkit - és utólag kiderül, hogy hamis céllal jött, tudok személyleírást adni, de ezek a hívások anonymak
- vagy nem írja ki a hívószám azonosító - vonalasról van szó.
- vagy titkos az a szám, amelyikről hívtak.
Az ilyen hívásokat nagyon nehéz kiszűrni, mert egy-két ismerősöm azt kérte, hogy a telefonszáma a hívott oldalán ne jelenjen meg.
Alapjában nem a nénik és a bácsik tehetnek róla - valahol alkalmazásban vannak vagy alválallkozói szerződést köttettek velük -, hanem a munkáltatójuk, a megbízójuk, amelyik egy gyorstalpaló képzésen így oktatta ki Őket, elvárja, sőt kötelezi is a szerencsétleneket, hogy ilyenkor zaklassák a potenciális ügyfeleket.
A csúcs az volt, amikor délelőtt jött egy azonosíthatatlan hívás. Bejelentkezéskor, óvatosságból nem mutatkoztam be.
A válasz pedig (néni volt) így szólt:
- "Üdvözlöm. Éppen Önt keresem!"
Látnoki hívás volt, mert a beszélgetés végéig nem "azonosítottam" magamat.
- "Árulja el, hogyan jutott a telefonszámomhoz?"
- "Marketing csoportunk a telefonkönyv alapján állította össze a megkeresendők listáját."
TITKOS A TELEFONSZÁMOM.
Már csak szívattam szegényt, amikor arra kértem, hogy ismételje el, név szerint kit hívott....
Amíg nem megy ki a gyakorlatból a "házaló ügynökösködés", az ilyen felesleges zaklatásoknak mindig ki leszünk téve.
Egyúttal elnézést kérek minden "házaló ügynöktől", akik ennél rokonszenvesebb eszközökkel dolgoznak!!
Mondanám azt, hogy a hívó számát kiíró telefon - ha még nincs - és a vonatkozó szolgáltatás megrendelése (részben - részben, mert sokan cselesen nem engedik kiiratni a hívószámot) megoldás lehet, de egy alkalmatlan időben megszólaló telefon akkor is megszólal, és az már önmagában zavaró.
"aranyoskám ne kérdezgessen, én magát nem ismerem, úgyhogy úgysem mondanám meg magának, hogy van-e reumám, van-e tartalék pénzem, koszosnak tartom-e a csapvizet, ésvan-e pénzem nyaralni."
és még anyukám szokta őket vígasztalni, hogy szegényeknek ilyen sz..r munkájuk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!