Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a véleményed azokról az...

Mi a véleményed azokról az emberekről, akik vasárnap délben, délután, vagy hétköznap este hét után hívnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

1. Nekem fontos személy,indokolt mondandóval:-de jól tette!

2. Mindenki más:-pofátlan senki!

2010. jún. 27. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
ha téves hívás akkor vmi frappáns szöveggel lepattintom, ha hiteles, tanácsadó, stb. csak simán kinyomom
2010. jún. 27. 15:42
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

VONALAS TELEFONRÓL van szó, emberek!

- A válaszokból az állt össze - és a kedves kérdező nem cáfolta meg -, hogy olyan kérdező "nénikről" és "bácsikról" lehet szó, ahogyan az egyik kedves hozzászóló írta.

- Az időponttal önmagában még nincs baj - este hétkor még kevesen alszunk -, az időpont és a hívás célja együttesen lesz irritáló.

- A kérdező néniket és bácsikat semmilyen iőpontban nem szeretem.

A telefonos kérdezőket pedig - legyen az maga a T-Home - rövid úton leszerelem. Nem bízom ugyanis azokban, akik nem tudják igazolni kilétüket. (Ha valaki személyesen keres fel - be nem engedek senkit - és utólag kiderül, hogy hamis céllal jött, tudok személyleírást adni, de ezek a hívások anonymak

- vagy nem írja ki a hívószám azonosító - vonalasról van szó.

- vagy titkos az a szám, amelyikről hívtak.

Az ilyen hívásokat nagyon nehéz kiszűrni, mert egy-két ismerősöm azt kérte, hogy a telefonszáma a hívott oldalán ne jelenjen meg.

Alapjában nem a nénik és a bácsik tehetnek róla - valahol alkalmazásban vannak vagy alválallkozói szerződést köttettek velük -, hanem a munkáltatójuk, a megbízójuk, amelyik egy gyorstalpaló képzésen így oktatta ki Őket, elvárja, sőt kötelezi is a szerencsétleneket, hogy ilyenkor zaklassák a potenciális ügyfeleket.

A csúcs az volt, amikor délelőtt jött egy azonosíthatatlan hívás. Bejelentkezéskor, óvatosságból nem mutatkoztam be.

A válasz pedig (néni volt) így szólt:

- "Üdvözlöm. Éppen Önt keresem!"

Látnoki hívás volt, mert a beszélgetés végéig nem "azonosítottam" magamat.

- "Árulja el, hogyan jutott a telefonszámomhoz?"

- "Marketing csoportunk a telefonkönyv alapján állította össze a megkeresendők listáját."

TITKOS A TELEFONSZÁMOM.

Már csak szívattam szegényt, amikor arra kértem, hogy ismételje el, név szerint kit hívott....

Amíg nem megy ki a gyakorlatból a "házaló ügynökösködés", az ilyen felesleges zaklatásoknak mindig ki leszünk téve.

Egyúttal elnézést kérek minden "házaló ügynöktől", akik ennél rokonszenvesebb eszközökkel dolgoznak!!

Mondanám azt, hogy a hívó számát kiíró telefon - ha még nincs - és a vonatkozó szolgáltatás megrendelése (részben - részben, mert sokan cselesen nem engedik kiiratni a hívószámot) megoldás lehet, de egy alkalmatlan időben megszólaló telefon akkor is megszólal, és az már önmagában zavaró.

2010. jún. 27. 16:52
 14/17 ben carter válasza:
0%
Ha nem családtag úgyis magyarázkodik...Engem nem érdekel a balhé,ha fontos hív,ha nem az,akkor megmondom neki a tutit és leteszem...
2010. jún. 27. 21:36
 15/17 anonim válasza:
6%
Engem ismerősök akármikor hívhatnak, vasárnap is, ilyen biztosításosdi, meg közvéleménykutatók meg még hétköznap se hívjanak, b*sszák meg!
2010. jún. 28. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha idegen hív ilyenkor, akkor nem volt "gyerekszobája", a barátok meg tudják az illemet. Ha életbevágó dologról van szó, akkor meg hívnak a mobilodon.
2010. jún. 29. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

"aranyoskám ne kérdezgessen, én magát nem ismerem, úgyhogy úgysem mondanám meg magának, hogy van-e reumám, van-e tartalék pénzem, koszosnak tartom-e a csapvizet, ésvan-e pénzem nyaralni."

és még anyukám szokta őket vígasztalni, hogy szegényeknek ilyen sz..r munkájuk van...

2012. márc. 27. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!