Reggelente illik pizsamában/hálóingben kávézni, reggelizni? Ha többen vagyunk az asztalnál. Vagy jobban illik köntösben lenni?
Gyakorlatilag azon múlik, kikkel laksz együtt, milyen a kapcsolat. A lényeg hogy egymásra legyetek tekintettel.
Aki nem lakik veled, az úgyse lát reggelente, akár van rajtad köntös, akár nincs. Innentől meg véleménye lehet ugyan egy külsős embernek, de köze nem sok van hozzá.
Mostanában egyedül élek és szeretek pizsamában reggelit készíteni, előfordul a köntösös változat, mag a pizsamában, gatyában is.
Beszívom a csodás kávé illatát, serceg a szalonna, csöppet sem érdekel, mi illik, mi nem.
Azért több mint húsz évig házas voltam, de nem aludtunk egy ágyban, a kezdeteket kivéve, mert nem bírta az asszony a horkolásom.
A kávét az ágyba kaptam, mert többnyire ő otthon volt a gyerekekkel, de mire a reggeli elkészült, már letusoltam, megborotválkoztam és felöltöztem és úgy ültünk asztalhoz, valamilyen csoda folytán a feleségem sem volt addigra rendetlen, bár volt neki mindenféle neglizséje, hacukája, kabátkája, köntöse, amit váltogatott a tetszése szerint, de mikor valamennyire szemügyre vehettem, már csábosan nézett ki, még egy gyors smink is belefért, mert soha nem láttam slamposan.
Talán az elején még igen, de akkor még fiatal volt, üde és ragyogó, meg a szerelem amúgy is vak, csak a szépet veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!