Taxit nem szokás, vagy nem illik apróval dizetni?
Figyelt kérdés
Tegnap taxival mentem haza, és 2880 forintot kellett fizetnem. 2db ezrest, 4db kétszázas érmét, egy 50forintost, és 3db 10est adtam a sofőrnek. Erre szúrósan rámnéz, és visszaadja a 80 forintot, mondván köszöni szépen, de nem kéri.2018. máj. 9. 17:37
1/3 anonim válasza:
Ez nem illem, hanem balkáni(keleti kultúra.
Nálunk még a kikövetelt borravaló van divatban, azt hiszik, hogy ha már alacsony a fizetésük (vajon miért ?), akkor nekik jogosan jár a "felpénz". Vagyis egyesek magas kiképzést mutatnak fel, ezért a magas fizetésük, mások képtelenek ilyesmire (taxisok, futárok, fodrászok, pincérek), így hát egy ilyen kultúrát honosítottak meg... a mi segítségünkkel. Nem szabad semmit adni, van rendes fizetése. Ha kevés, akkor menjen el fogorvosnak, ne a kisnyugdíjasokat fosztogassák... Az ilyent büntetni kellene.
2/3 anonim válasza:
Hülyék vagytok. Van ilyen gyökér taxis, igen. Nekem a csörgő pénz is pénz. Ha úgy fizet, úgy fizet. 1880 a fuvardíd, ad egy 2000-est, adom vissza a 120-at. Ha mondja, hogy nem kéri, megköszönöm és elrakom. Nem kell általánosítani, köszönöm.
3/3 anonim válasza:
1.
Nem is tudtam, hogy Kanada is balkáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!