Ti miket tartotok fontosnak bemutatkozáskor interneten?
Angol levelezőtársakat próbálok keresni. Regisztrálva vagyok Interpalsra már vagy 8 hónapja és úgy érzem, hogy már nagyon kéne egy új bemutatkozó szöveg mert már elavult+nem is tetszik. Szóval ha én olvasnám el ezt más profilján, akkor nem hiszem, hogy ráírnék az illetőre. Nincsen benne semmi érdekes, ami megfogna bárkit is. És hát aki keres levelezőtársakat, az nagyon jól tudja, hogy a a bemutatkozás nagyon fontos, mert ha nem írsz jót, akkor nem nagyon írnak rád...
Tudnátok szempontokat adni,hogy ti mit tartatok fontosnak egy bemutatkozásban, mi az, amitől érdekes/izgalmas lesz?
2-es. Köszönöm szépen a hasznos (és értelmes) választ. Nekem ez a bemutatkozás dolog soha nem szokott menni. Sem élőben, sem interneten. Most adtál egy pár tippet, hogy pl. legyen egy kicsit viccesebb. Megpróbálok mostmár írni egy normális bemutatkozást. Gyűjtöttem más felhasználóktól is ötletet, szóval mostmár majdnem összeállt a kép a fejemben
1-es. Hát bocsi, de a te válaszod nem éppen volt valami hasznos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!