Tudnátok mondani jó beszólásokat? De most nem olyanra gondolok amik az interneten fent vannak hogy olyan vagy mint egy . Hanem vmi kreatív, általatok kitaláltra lennék kiváncsi.
Figyelt kérdés
Például, a fodrász pénzt kért vagy elnézést?2018. febr. 20. 15:38
1/4 anonim válasza:
A legjobb beszólás az, ha kimész a lakásból és nyitott ajtón keresztül kommunikálsz a bentiekkel.
2/4 anonim válasza:
Igazából ha találsz egy netes beszólást és behelyettesíted a személyt anyáddal, máris kapsz valami szörnyen kreatívat: Anyád pénzt kért vagy elnézést!
Ez tök jó, mert bármilyen szörnyen kreatív beszólásra lehet ezzel egy még kreatívabb beszólással válaszolni.
3/4 anonim válasza:
-Jó napot kívánok!- Magába is!
Ízlések és rokonok különbözőek.
A fáradtságtól eldőltem, mint a rohadt nád.
-Hogy vagy?- Félfinoman. Csak hányni jár belém a lélek.
Nyugi, túl vagy a nehezén. Most jön a neheze.
-Jár nekem egy kis törődés, szeretet? - Járni jár, csak nem jut.
- Kérsz egy sört?- Kérek!- Jó, akkor kérjél nekem is!
Olyan szexis hangod van! B@*za a fülemet.
4/4 anonim válasza:
Te,mint kívülálló,mit gondolsz az intelligenciáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!