Ti szoktatok értelmetlenül vásárolni, hogy elgondolkodtassátok a pénztárost?
Dolgoztam pénztárban egy ideig, és hogy őszinte legyek, abszolút nem érdekelt, hogy ki mit vásárol. Mert neked lehet hogy vicces a dolog, ha csak az adott egy-két fura termékre koncentrálsz, de a pénztárosnak az lehet hogy aznap már az ezerötszázadik termék ami átmegy a keze alatt, és valószínűleg fel sem fogja, hogy mi is van a kezében, nemhogy még gondolkozzon is rajta. Csak lehúzza rutinból és kész.
Persze biztos akad pár kivétel, akinek véletlenül pont feltűnik valami fura termékpárosítás, de 99%-ban a pénztárost a legkevésbé sem fogja érdekelni, mit és mivel együtt szeretnél vásárolni.
Nem, de mikor hazamegyünk, és veszünk 8-9 csomag óvszert - mert olcsóbb sokkal -, akkor van aki elvigyorodik.
Meg mi is, főleg, ha idős áll mögöttünk.
Ez a videó vicces, nem értelmetlen. Az 1 db krumpli is az - ha úgy nézzük bár lehet értelmetlen is, viszont kellhet iskolai kelléknek is. Pl. Gyufa is elég lehet mert kivételesen mivel otthon gázgyújtót használnak. Ásványvíz+partvis meg sima ügy - bemegy valaki partvisért és megszomjazik.
A videó tetszett! :D
Nem, nem szoktam, mert nem pazarlom a kevés pénzemet.
Nem szoktam, mert nem férnek el felesleges cuccok az 5 négyzetméteres szobámban.
Nem dobálom ki utána, mert nem rombolom a természetet egy fél perces poénért, ami valószínűleg rosszul sül el.
Nem, nem szoktam bemenni a boltba 10 órás éjszakai műszak után partvisnyelet venni azért, hogy elgondolkoztassam a pénztárost.
Örülök, hogy neked ilyen jól megy, de vajon mit csinálsz buta barom, amikor Afrikai menekültek kirángatják apukádat a BMW-ből egy falat zsemléért?
Mert az ilyen bugrisok miatt mint te pusztul ez a bolygó igazán.
Lehet feleslegesen felhalmozni minden sz.rt, de te és a magadhoz hasonló buta vásárló tömeg fog igazán szenvedni, amikor ennek vége lesz, nem pedig én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!