Miért van ennyi bunkó ember itt az oldalon? Felteszek egy kérdést, erre nem is arra válaszolnak, hanem elkezdenek beszólogatni. Veletek is szokott lenni ilyen?
én rengeteg kérdést tettem már fel itt, és még egyetlen bunkó választ sem kaptam.
pedig a humor kategóriában is gyakran ott vagyok, meg a szexualitásban is, ahol (más kérdéseknél látva) elég sok a bunkó ember.
igazából sztem a kérdés az, ami meghatározza, h milyen választ kapsz. egyértelműen kell fogalmazni, és nem magától értetődő dologra rákérdezni, meg olyan kérdést sem kell feltenni, amire hamar választ találsz, ha rákeresel google-ben.
pl. én is szoktam ilyeneknél "bunkó" választ írni, mondjuk odaírom, h "itt próbáld meg: www.google.hu".
de ez azért van, mert aki nem veszi a fáradságot, h utána nézzel dolgoknak, hanem csak felteszi a kérdést, h mi "dolgozzunk" helyette, az megérdemli, h ilyenek legyünk vele. SAJNOS A KÉRDÉSEKET NEM LEHET FEL- ILLETVE LEPONTOZNI.
egy másik dolog meg az, h nem kell felkapni a vizet, ha valaki bunkó. mit segít az rajtad, ha ideges leszel tőle? inkább árt.
én nyugodt vagyok, csak volt hogy feltettem olyan kérdést,ami az embereknek elég kényes téma és kaptam a beszólásokat...(most csak 1 példa: tetszik egy pasi akinek nője van stb...)
na mindegy. Rengeteg erkölcs csősz járkál errefelé. Szép lenne a világ,ha mindenki ugy élne,ahogyan itt leirják,hogy kell...:D
De még ha le is írják a véleményüket,legalább kulturált hangnemben tennék és nem megsértve másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!