Felnőttként hogy kell bemutatkozni egy gyereknek?
Tudom ez nagyon furcsa kérdés, de az eddigi 25 évemben nem volt alkalmam gyerekeket megismerni, mert akik a családban vannak, nyilván kiskoruk óta ismerem, és nem kellett bemutatkoznom. Viszont most találkozom egy barátommal és a feleségével, ill. a 2 gyermekükkel, 1,5 és 8 évesek. Hogy kell bemutatkozni? Gondolom nem kell kezet fogni, az túl hivatalos.
A hétköznapokban hivatalos közegben dolgozom, így én megszoktam, hogy a bemutatkozáskor kezetfogunk :D ...
Én a "nagyobbacska" gyerekekkel, akik már értik, hogy mit jelent a bemutatkozás, simán kezet fogok.
Ismeretlenül a puszit nem erőltetném. Szóval a 8 évessel nyugodtan foghatsz kezet bemutatkozáskor. A pici még nagyon kicsi, neki esetleg megsimogathatod a buksiját, vagy ha kedvesen rámosolyogsz, az is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!