Elon Musk törölte a Facebook oldalát a Teslának és a SpaceX-nek, szolidaritásból nekünk nem kéne ugyanezt tenni?
Ki Ő neked hogy utánoznod kell amit ő csinál? Ha kútba ugrik, akkor te is? Az egész Facebook-hiszti ami most van le fog csengeni pár nap alatt, és el lesz felejtve. A már kezelhetetlen függőket úgysem érdekli, csak kapják meg a napi adagot. Arról nem beszélve hogy a szinte monopolhelyzete miatt nincs is olyan értelmes oldal ahová át lehetne csak úgy migrálni. Azt pedig ne gondold hogy máshol máshogy működnének a dolgok.
Viszont ez a "törlöm magam, mert most ez az aktuális trend" inkább szánalmas dolog. Szerinted szolidaritás, szerintem egyszerű csordakövetés, te is azt csinálod mint egy droid: ha azt mondják töröld magad akkor törlöd. Ha szolidaritás van és ki lehet tenni a zászlót a profilképedbe akkor kiteszed, mert trend és azt utánozod. Ha egy véleményvezér elfingja magát és azt mondja hogy csináld ezt-azt, te azt csinálod.
Ha akarod, töröld magad. De ne azért mert Elon Musk törölte magát és te is akkora megviágosodást kaptál hirtelen az agyadba az ő dicső tettei után, hogy akkor már te is törlöd, nehogy lekésd a divat-vonatot.
Ha te úgy gondolod, hogy emiatt törlöd a sajátodat, hát rajta. Azt hiszem az az én döntésem, hogy miért törlöm, szerintem ez nem olyan dolog.
PS: azt ugye tudod, hogy a saját, személyes fiókját viszont nem törölte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!