Az nagy baj, ha Facebook-on éjjel küldök üzenetet?
Éjjel 2 órakor nem tudtam aludni, Interneten nézelődtem. Eszembe jutott, hogy valamikor el kell küldeni ismerősöknek a karácsonyi üdvözleteket.
El is küldtem Facebook-on, privát üzenetben, mindenkinek egy kedves szöveget és egy szép karácsonyi képet.
Hamarosan válaszolt az egyik ismerős, dühösen közölte, hogy alszik a családja, mit képzelek, hogy hajnalok hajnalán üzengetek. Állítólag ő is aludt, és felébresztettem.
Természetesen, nem akartam zaklatni senkit... :-(
Szoktatok néha éjjel üzenetet küldeni?
Ennyi erővel azt is mondhattad volna: miért nem kötik ki éjszakára az emberek a csengőt és a kaputelefont? Aki épp úgy érzi éjjel 2-kor odamegy és becsenget, és akkor a lakók a hibásak, igaz?
Vagy ennyi erővel akár fel is hívhattad volna őket, ha az sem parasztság éjszaka csinálni. Végül is ha nem halkította le, akkor biztos szívesen cseveg az illető éjjel bárkivel, bármiről.
Kellett volna tanulni némi jó modort, és egy kis józan ész sem ártana.
Nem tudtok letölteni valami appot ezekre a hiányosságaitokra?........
Én sosem hagyom bekapcsolva éjjelre a netet. Felőlem, aztán írhat bárki, másnap, vagy harmadnap, vagy negyed nap, de volt, hogy egy-két hétig se néztem rá, fbra, mert qrvára nem tud lekötni, szerintem ultra gagyi.
De hogy válaszoljak a kérdésedre is, az ismerősöd is ultra gagyi, ha bekapcsolva hagyja a netet és aztán mérgelődik, hogy felébred, mert jelzett a telója. Kapcsolja ki és akkor nyugodtan alhat mindenki.
Lehet, hogy most valaki nevetségesnek találja, de én soha nem interneteztem telefonon. Nem vagyok fiatal, 49 éves múltam.
Egyszer volt egy olcsó okos telefonom, a TESCO-ban vettem. Folyton lefagyott...
Végül vettem egy "nem okos" telefont, mivel nekem csak arra kell, hogy telefonáljak.
Internetezéshez a számítógépet használom. Éjjel kikapcsolom.
Szóval, nem tudtam, hogy, ha a Facebook-on üzenetet küldök, akkor valakinek ezt hangosan jelzi a telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!