Ilyen esetben tegezni vagy magázni kell?
Köszönöm a válaszokat!
4-es válaszoló, gondoltam hogy a magázás a helyes, de ilyen helyzetben még nem voltam, ezért kérdeztem meg!
Minden esetben első a megfigyelés, második az alkalmazkodás, ha az neked is kellemes.
Tehát első napon magázódj alapból. Nem tudhatod, ki mennyire szeret tegeződni. De majd megtudod. Aztán döntsd el szimpátia, továbbá a helyi gyakorlat alapján, kivel kivel mit fogsz tenni. Ha mások ajánlják fel, dönts magad.
Intelligens férfi nem fog dönteni veled kapcsolatban azonnal. Ha látja a bizonytalanságodat, segíteni fog. És javasolni sem fogja a tegeződést, de fog tudni olyan ráutaló magatartást tanúsítani, hogy ne legyen kétséged, mit szeretne. Abban lehetsz biztos, hogy bármit döntesz, el fogja fogadni és ebből semmi nem következik.
Más ha helyzet egy bunkó közösséggel. Ott az alkalmazkodás érdemes arra a kis időre, míg ott nem hagyod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!