Nem szeretem a pénzt?
A húszezres értékének örülsz nyilván, nem annak, hogy kaptál egy darab papírt. De egy darab papírnak nem is örülnél annyira, ha ajándékba kapnád.
Senki nem kényszerít, hogy pénzből éllj, termelj magadnak, vagy cserélgess valakivel, milliószor nehézkesebb, de az ősemberek biztos jobban tudták. A bűnök amiket pénz miatt követnek el más társadalomban lecserélődne más tulajdonra amit a bűnöző el akar venni. A kutyád úgy él ahogy hagyod neki, a vadállat meg amilyen a környezete, ha annyira utálod a pénzt meg a társadalmat menj és élj valami állatok között, biztos élvezni fogod.
A helyesírás nem az erősséged, azt egyből láttam, de aztán arra is rájöttem, hogy a gondolkozás sem.
Én sem szeretem a pénzt egyébként, de a te "érveid" nem szimplán hamisak, de több szempontból is idiotizmust kifejezőek voltak. Na mindegy, sok sikert az állati élethez, meg ahhoz is, hogy jobban élj az erdőben bogyókat csipegetve, mint a multimilliomos ember, aki a felesége által vitt koktélját szürcsölve a villája erkélyéről néz majd téged a többmilliós távcsövével és azon gondolkozik, hogy miért ilyen hülyék az emberek...biztosan boldogabb leszel nála.
A pénzen nincs mit szeretni nem szeretni.
Ha van 1 zsák krumplim és kapok cserébe érte 1 zsák hagymát, ott sem a bartell-t szeretem, de még csak nem is az 1 zsák hagymát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!