Használ valaki bidét?
Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 19:17
1/8 anonim válasza:
Használ valaki zuhanyt ? Hát fürdőkádat, mosdókagylót ?
2/8 anonim válasza:
Már nem azért, de átlag otthonban marhára nincs, nem értem az első kifakadását.
3/8 anonim válasza:
Van, de nemigazán használjuk leginkább ott engedjük a felmosóvíznek valót. Amúgy milenne a kérdés? :D
4/8 anonim válasza:
Van olyan valaki aki rendeltetésszerűen használja és hogyan? Papir helyett? és honnan tudod, hogy teljesen lemosta, És mt csinálsz olyan helyen ahol nincs bidé
5/8 patrik0103 válasza:
A bidé nem a papír helyett van...
Elvégzed a dolgod, kitörlöd, és megmosod magad bidével aztán megtörlöd magad papírral vagy törölközővel.
Alapvetően nem szükséges a bidé használata, nincs is minden háztartásban. Egy plusz tisztaságérzetet ad.
Gondolj bele, hogy időnként pl szétrobbantja valaki a WC-t mert olyan az emésztése. Kényelmesebb utána megmosni magad mintha csak papírt használsz, mégsem kell zuhany alá állnod
6/8 anonim válasza:
Vagy ha napokig megy a hasad és a papir már fáj akkor is jó.
7/8 anonim válasza:
Egyszer külföldön egy luxusapartmanban (aminek az ára hostelé volt) láttam és próbáltam először. Orr a WC-vel volt egyben, egy kis kilógó fém cucc volt a peremen hátul, oldalt a falon meg egy csap. Nagyon kellemes meleg víz jött belőle, ha lesz saját lakásom egyszer, mindenképpen ilyet fogok venni.
8/8 Balisto válasza:
Mi használunk, és a világ egyik legjobb dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!