Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha egy orvos elkezd velem...

Ha egy orvos elkezd velem tegeződni akkor én is tegezhetem?

Figyelt kérdés

Tehát egyikőnk sem mondta hogy tegeződjünk, hanem csak észrevettem hogy elkezdett tegezni és mire búcsúzásra került a sor sziával köszönt el. (Én viszont látással)

Ő a férfi, én a nő, viszont ő idősebb, szerintem nagyjából 15 évvel.

Ilyen esetben ha legközelebb sziával köszön akkor visszaköszönhetek én is azzal? Vagy még ígyis illetlenség és maradjak a magázásnál?

2018. febr. 14. 01:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem is letegezett egy idő után a velem egy korú fogorvosnő(mindketten 30körüli nők vagyunk).Amikor irtam neki,hivtam tegeződtünk meg a városban is ha összefutunk.A rendelőben volt,hogy magázva szóltam hozzá,akkor mosolygott az egészen és következő alkalommal ő automatikusan tegezve szólt hozzám,akkor én is sziéval köszöntem el,meg tegezm a rendelőben is.Nem én kezdeményeztem,ha őt nem zavarja vagy igy kényelmesebb kommunikálni felőlem lehet.Egyébként elég sok páciensével tegeződik.
2018. febr. 19. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!