Tömegközlejedési eszközön illetlen, ha nem szembe ülök beszélgető partneremmel?
Figyelt kérdés
Jöttünk a suliból, mikor a buszon találkoztam egy csaj ismerősömmel. Mellé ültem beszélgetni. Végül osztálytársam leszólt - illetlen, hogy nem vele szembe ültem le beszélgetni, mikor szabad volt a hely...én úgy éreztem tömegközlekedési eszközön nincs jelentősége... 15F2017. nov. 16. 15:28
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, lehet csak irigy volt a srác, hogy csajjal bestélgetek :)
2017. nov. 16. 16:00
4/7 anonim válasza:
Éppen az az illöbb, ha mellette vagy, mert úgy kevésbé hangosan tudtok beszélgetni és mások nem hallják, illetve öket ekvésbé zavarjátok. De igazánból mindegy, ahogy nektek jobb
5/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy elég buta, ugyanis tudhatná, hogy ezt étteremben szokás nem pedig buszon. Ilyen amikor valaki arcoskodni akar, nulla aggyal.
33/n
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, egészen megnyugodtam! :)
2017. nov. 16. 17:00
7/7 anonim válasza:
Embere válogatja. Van, aki meg pont azt venné tolakodásnak, ha szembe vele ülsz le, és végig bámulsz bele a képébe. Még ha ismerős is. Lábát se tudja rendesen kitenni tőled, stb. (És igen, valóban jobban lehet egymás mellett sugdolózni, ha nem tartozik a téma a fél buszra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!