Szoktál a kocsmából söröskorsót csórni?
Figyelt kérdés
Szeretem a sört. Meg a korsókat is. Tudom, hogy lehet venni mindenféle ón fedeles porcelán csicsás korsókat, de engem az érdekel, amik a kocsmákban vannak, az egyszerű márkajelzéses üvegkorsók. Prágában egy korsó sör 40 Korona volt, de ebből 25-öt visszaadtak, ha vissza vitted a korsót. Tehát meg lehetett venni. Itthon nincs ilyen, van amikor megvehetem, néha odaadják ajándékba, de bizony volt, hogy elloptam. Vannak, akik megszólnak ezért, szerintem meg ez nem közönséges lopás, hanem szenvedély, és én megvenném, ha lehetne.2010. máj. 30. 10:43
1/3 anonim válasza:
Nem.
Amúgy ott se azért van rajta betét, h megvedd, hanem h ne törd össze. Amikor egy százast raksz a bevásárló kocsiba, azt se megveszed...
2/3 anonim válasza:
természetesen. mindenünnen szinte. csak fogom és lelépek vele, sosem vették még észre. fagyikelyhet is hoztam már el, kanalakat, söralátéteket. jó buli :)bögréket is vittem már el, meg kinai csészét teázóból. ezek úgyis fogyóeszközök, vesznek majd újakat :)
3/3 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Nem tudom, hol voltál Prágában (voltál-e egyáltalán) de ahol én jártam, ott azért volt így, mert el lehetett vinni. Ugyanis megkérdeztünk. De azért kösz a bevásárlókocsis példát, most már tudom, hogy nem gurulhatok vele hazáig.
2010. jún. 8. 17:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!