Az igaz, hogy egész Európában a magyarok a legtisztábbak, mi foglalkozunk a legtöbbet a higiéniával?
Nem hiszem, hogy egy ilyen kutatásnál kivennék a képletből a kevésbé... hogy is mondjam, szalonképes egyedeket, mert hát reprezentatív kellene, hogy legyen, a minta.
De mondjuk ha az átlag magyart nézem... nem hiszem, hogy mondjuk egy fejlettebb nyugati országnál, akik folyton majmolják Amerikát, több időt, energiát, pénzt fordítanánk személyes higiéniára. UK, Németország, ilyenek... ott kb. már mindenki bacifób és literével veszik a kézfertőtlenítőt férfiak és nők is, nálunk meg a többség az a típus sajnos, aki wc után sem mos kezet.
Hát, nem tudom, én mást hallottam, különösen Angliáról...
De az lenne jó, ha személyes tapasztalatokkal rendelkezők válaszolnának.
Jó, prolik mindenhol vannak. De általánosságban... jó mondjuk én USA-t veszem ált. példának, ott nemcsak a tiptop butap...a celebek, hanem lassan már a tanítónénik sem mennek el kézfertőtlenítő nélkül otthonról, és minden kilincsfogás után kenik a kezüket.
De elég mondjuk egy svájci nagyvárosi átlagutcát megnézni meg Pesten egyet... hát nem a svájci lesz az, amiben bokáig áll a szemét. Bár ez nem személyes higiénia, de tisztaság.
Jártál te már Svájcban pl.?
Ahol naponta 3x minimum LEMOSSÁK az utcát, szemetet keresve is alig találsz, a vonat tiszta, a klotyó IS, fesztiválon sem szemétdomb marad, stb...
Régi téma, de Németországban csodálkoztak, hogy naponta zuhanyzunk.
Most Angliában lakom, a vécék ajtajàra ki van írva, hogy ne felejts el kezet mosni -a munkahelyen, ami iroda, nem egy lepukkadt hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!