Mit tesztek, ha már nagyon- nagyon kikívánkozik belőletek egy galamb egy tömegközlekedési járművön?
Figyelt kérdés
De annyira, hogy majd szétrobbantok. Kiengeditek, vagy bent tartjátok és szétrobbantok?#galambocska
2017. szept. 16. 18:31
1/5 anonim válasza:
Egy darabig bent, hagy érlelődjön jó zaftosra, mikor már nem akar bent maradni akkor kell megröptetni! :D
2/5 anonim válasza:
Elfingom magam, és azt mondom, hogy Te voltál az, kérdező.
3/5 anonim válasza:
Ha nagyon úgy érzem, hogy ez az a fajta, amit egyáltalán nem lehet visszatartani, vagy éppen kezdek tőle konkrétan felpuffanni, kiengedem, és igyekszem hangtalanul, csúsztatva. Ha olyan bent tartható, akkor inkább tartom, amíg nem szállok le.
4/5 anonim válasza:
Ahogy Shrek. Jobb kint, mint bent :-)
5/5 A kérdező kommentje:
én is kieresztettem a hétvégén egy villamoson, kicsit szégyelltem magam, de már nagyon kellett. aztán láttam,az egyik utas legyezgette magát.:D
2017. szept. 19. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!