Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szoktatok más után enni,...

Szoktatok más után enni, inni? Ha igen ki (k) után?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 23:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A gyerekeim után igen, különösen ha valami olyan kaja van amit sajnálok kidobni.

Ha nagyon szomjas vagyok mondjuk egy kiránduláson, akkor iszok bárki után (már persze az a személy után akivel vagyok). Most a kórházban vártunk és nem vittem be vizet, de nagyon meleg volt kimenni a kocsihoz meg nem akartam, az automatából pedig a pohár víz 60 Ft volt így csak egyet vettem és ittam belőle a fiam után.

2010. máj. 27. 21:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Tesóm és barátaim után szoktam.
2010. máj. 29. 23:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Én csak apukám meg anyukám után.(:
2010. jún. 15. 18:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Én nem.Sosem ennék vagy innék más után, mert szerintem nagyon undorító. Nagyon ki tudok akadni amikor valaki beleharap a kajámba, vagy beleiszik az innivalómba. Amikor ezt csinálják otthagyon a kaját és inkább éhenhalnék, minthogy egy falatot is egyek belőle. Anyukám ezért nagyon le szokott cseszni, de hát ez van. Egyszerűen én ilyen vagyok.
2010. jún. 19. 19:01
 25/26 anonim válasza:
Én a családom és a barátaim után szoktam enni-inni. Nem lesz semmi bajom tőle, még nem kaptam el betegséget igy.
2010. aug. 23. 01:12
 26/26 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy régi kérdés, de arra kíváncsi vagyok, hogy akiknek vannak meghatározott emberek, akik után esznek, ők mi alapján választják meg ezt a kört?

Azt megértem, ha valaki a párja után eszik, iszik, mert vele úgyis mást is csinál, de aki például az anyja után iszik, de az apja után nem, az például milyen megfontolásból teszi ezt? :D

2024. júl. 13. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!