Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Most tényleg bunkó voltam?

Most tényleg bunkó voltam?

Figyelt kérdés
Munkából mentem haza busszal mert a kocsim rossz,leültem,épp indult a busz amikor egy idős hölgy rohant a buszhoz.A busz megállt felszállt,valamiért kinézte a helyem mert ablak melletti volt,felszólít hogy adjam át,mondtam hogy nem.Erre ingerült lett kicsit,kötekedett,én mondtam neki hogy aki fut a buszhoz és szinte ingyen utazik mert nyugdíjas és csak azért siet mert megnézze az aktuális baromságot a tv-be az fogja be a száját és nekem nem szájaljon.Erre nem tudod mit reagálni,szóval állt a 20 perces út alatt,kicsit bunkónek érzem most magam,de úgy érzem igazam is volt.
2017. aug. 1. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
10es, jaj, dehogynincs ilyen. Ez tipikus nyanyaviselkedés, hogy tüntetőleg nem ül le a másik helyre, ahova el kellene lépdelni ötöt, és közben "csúnyán" az általa kinézett helyen ülőre néz...
2017. aug. 2. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
főleg ha simán tudott futni a busz után, akkor állnia sem megerőltető 20 percet. Itt a hatalmi játszma meg a "csinálj meg nekem bármit, amit mondok, ha meg nem teszed, akkor kijátszom a nem tiszteli a senkiházi az időseket!" kártyát.
2017. aug. 2. 16:05
 13/14 anonim válasza:
100%
Azért az idős "hölgyeket" sem kell félteni. Engem 8 hónapos terhesen nagy pocakkal kis híján felborított egy, már a buszra várva is ott méregetett, majd felszállván meglátott a busz végében egy neki tetsző, árnyékos ülőhelyet, és gondolom félt, hogy nehogy eszembe jusson, hogy nagy pocakkal jólesne leülnöm arra a helyre. Hát aki ilyen jó erőben van, hogy a csuklóson végignyomulva én utánam még félholtra veri könyökkel meg letapossa a fél utazóközönséget, annak szerintem sincs túl nagy szüksége ülőhelyre. Az ilyen egy bunkó. Akárhány éves. Ki is szaladt a számon, hogy azért felborítani nem kellene, de meg sem hallotta a nagy tolakodásban. Azért arra kíváncsi lennék az ilyen fiatal korában hány idős embernek adta át a helyét magától? Mert aki önző az szerintem az is volt és marad is. Meg milyen már ez, hogy "felszólít" rá? Ha kedvesen megkér, hogy fiatalember, lenne kedves? Akkor biztosan te is máshogyan álltál volna hozzá. Lehet neked is rossz napod, és ennyi erővel bárki máshoz is odamehetett volna, hogy elkérje a helyét, mert tudtomban nem csak egy ablakos hely van egy buszon. Amilyen a mosdó, ez két emberen múlik. Gondolom a stílusa miatt benned volt, hogy mostmár csak azért se.
2017. aug. 4. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha volt másik hely a buszban,nem gond,hogy nem adtad át neki.Örüljön,hogy van ülőhely,nem kell még válogatni is.Megkérhetett volna szépen is,hogy szeretne az ablaknál ülni,nem pedig parancsolóan.Kicsit kiszóltál neki,de gondolom ő is sorolgatott ezt azt és kiboritott vele.Az idősek sem angyalok,és birom azokat a megjegyzéseket részükről,hogy az időseket tisztelni kell,mindent elkell nézni nekik.Néha meglehet érteni azokat a családtagokat is akik nem látogatják őket(nem azt állitom,hogy ezt helyeslem)mert lefárasztja őket a beszédével,folytonos elégedetlenségével,a folytonos beleszólásával mindenbe,mások életének analizálásával.

Engem egyszer a templomban keltetett fel egy néni,valami lelkigyakorlat volt és gondolom ő mindennap ugyanazon a helyen ült,pedig volt hely máshol is bőven.Nem is szólt semmit cslk odajött és nézett rám,azt várva,hogy keljek fel,készen arra,hogy ő odaül.

2017. aug. 5. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!