Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szoktatok röhöggni a sok...

Szoktatok röhöggni a sok 'fingós' kérdésen? :D Szerintetek manapság nem gáz, ha a családtagjaim előtt?

Figyelt kérdés

Én még a mai napig (20 éves vagyok) nem púztam édesapám előtt, mert valahogy kellemetlenül érezném magam. Szerintetek nem ciki, hogy ilyen vagyok? :D

Anya előtt mindig eleresztem, néha direkt az orra alá, az megint más. :D Apum előtt egyszerűen szégyellném magam.

Ennek lehet valami köze ahhoz, hogy milyen a kapcsolatunk???

Nem kamu kérdés akarna lenni. :)

2010. máj. 22. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Én fingok orrba-szájba és nem zavar...Engem nem...Persze én is jót derülök rajta, főleg ha egy kiadós húsos hagymás kukoricás rántottát tolok be és iszok egy sört. Na akkor jönnek a Csernobil erejű atomszelek. A nyugdíjasok is ezt csinálják csak a buszon. felszállnak, beszarnak és kezdődik a terraformálás...
2010. máj. 22. 11:46
 2/11 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDD úristen neeee :DDDDDDDDDDDDD
2010. máj. 22. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
pedig ez a valóság!! most próbálom ki azt, hogy le tudom e fingani az üres sörösdobozt az asztalról. Remélem nem lesz "repeszes"
2010. máj. 22. 11:56
 4/11 A kérdező kommentje:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD elvagy akkor! :D

Hány éves vagy? :) Pasi, gondolom. :D

2010. máj. 22. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:
27 és igen. Pasi vagyok. Egyébként ez csak a jéghegy csúcsa. Kb egy hónapja kerti partiztunk ( ez nálunk 6-8 kg pácolt hús sütését jelenti) és megvolt a hatása.... rengeteget röhögünk a saját hülyeségeinken.
2010. máj. 22. 12:12
 6/11 A kérdező kommentje:
:DDD Nagydarab pasi vagy? :D Én már most bírlak. :DDD
2010. máj. 22. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
pont 100 kg vagyok, de olyat büdösítek, mint egy 180 kg-s. Tudom disznó dolog, pedig a civil életbe tök normális vagyok csak otthon meg a haverokkal szoktam ökör lenni. Persze ha asszony az asztalra vág, akkor befogom a szám ( csak a szám) aztán inkább húzok ki az udvarra a cimbikkel. rengeteget marhulunk és pl már volt olyan is, hogy az ereszcsatorna csövét szétkaptuk. beleraktunk egy 2 literes kólásüveget, aminek a szájára rámelegítettük a slag csövét. Kinyitod a csapot és nyomatja be a vizet. Aztán a kritikus pont után úgy kilő, mint állat..2 napig nem volt telefon a környéken, mert ellőttük a vezetékét (bár szerintem a szomszédok csak ránk akarták húzni a vizes lepedőt, mert úgy tudom, hogy a telefon földben megy). Mondjuk mindegy. les-arom a szomszédokat. A Fiammal meg a skacokkal rengeteget röhögünk és szerintem tök mindegy hogy min..
2010. máj. 22. 12:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Így van :) szeretem az ilyen embereket... :))) Maradj mindig ilyet :D
2010. máj. 22. 12:36
 9/11 anonim ***** válasza:
meglesz! egyébként ne sikerült a sörös dobozt elfújni.:(
2010. máj. 22. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet köze ahoz.
2010. máj. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!