Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nem csináltam bunkóságot ezzel?

Nem csináltam bunkóságot ezzel?

Figyelt kérdés
Bementem egy McDonaldsba és egy ideig vártam hogy sorra kerüljek és vásárolhassak, és amúgy nem voltak sokan előttem, a pultban ketten voltak, a kiszolgálás viszont nagyon lassú volt. Így pár perc után inkább kimentem, nem vettem semmit, mert úgy láttam erre nekem nincs most időm, sietnem kellett a vasútállomásra. De ez nem volt bunkóság tőlem?
2017. júl. 7. 11:13
1 2
 11/13 csukika888 ***** válasza:
0%
de azért ez nagy bunkósságnak számít akár hogy is nézzük ha egy kicsit rossz indulatú akarok lenni akkor az még ha sietned lelt vonathoz akkor is az mert sok ember nem szereti a kifogásokat
2017. júl. 17. 10:26
 12/13 anonim válasza:
Én ilyen helyre be se megyek.
2017. júl. 30. 07:29
 13/13 csukika888 ***** válasza:
igazad van
2017. aug. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!