Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kis hazánkban miért nem...

Kis hazánkban miért nem szokás megköszönni, ha valakinek készítek egy árajánlatot, vagy felmérek egy munkát?

Figyelt kérdés
Próbálom megérteni (de nem nagyon sikerül), hogy amikor konkrétan munkát végzek egy ajánlat elészítésével, sőt sok esetben még egyéb költség (utazás) is járul a munkám mellé, akkor miért nem várható el az, hogy legalább egy kétsoros köszönő email-lel jelezze, hogy értékelte a munkámat még akkor is, ha valamiért az ajánlat nem nyerő nála.
2017. jún. 20. 10:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves 8-10-es köszönöm a biztatást!

Tisztában vagyok vele, hogy nekem is változnom kellene a megváltozott körülményekhez igazodva, de néha elég nehéz megőriznem az optimizmusomat.

Az előnyöm, hogy nem szeretem a hitvány, gagyi dolgokat és ez egyben sajnos a hátrányom is, mert manapság nem ez szokott lenni a befutó.

Elképesztő, hogy pl. amikor közpénzt költ egy költségvetési intézmény, már a pályázatban kihangsúlyozzák, hogy a legolcsóbb ajánlat lesz a nyerő.

Nincs mérlegelés, a minőség, a tartósság, meg a pozitív referencia nem szempont.

De ebbe ne menjünk bele, mert ez már megint egy másik kérdés lenne.

2017. jún. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!