Esküvő-lánykikérés menete?
Nekem nem teljesen világos ez nálatok hogy zajlott.mi az hogy a vőfély titeket nem szolitott..nálunk senkit sem szolitott.
Nalunk ugy zajlott hogy: előszőr a férjem családjánál volt a szülöi háznál a bucsu.majd átjöttek hozzám az egesz családdal baratokkal es a vőfély ki kért engem a szüleimtől.es ennyi..
Jujjjj.
Inkabb nem irok semmit.
Ekkora problema... Nem lettel szolitva.
Vilagvege!!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..
Téged az zavar, hogy nem te voltál a fiatal, akit "kiadtak?"
Nekünk vidéken volt az esküvőnk szintén, de mi nem csináltunk ilyesmit.
Őszintén szólva, ott a férjem legjobb barátjának a barátnője volt így elszállva magától, még hisztizett, duzzogott is egy sort, mert nem ő mehetett elől (!) a férjem mellett, mint kisérő, míg elértünk a templomba.
Ez azért zavarta annyira, mert a párja (férjem legjobb barátja) meg engem kísért. Férjemet pedig az én részemről kisérte egy női rokon - aki mellékesen az én tanum volt-. Ez nem tetszett neki, mert azt gondolta, hogyha engem az ő barátja kisér, akkor ő miért nem lehetne ugyanúgy a férjem kisérője... ?
Ezért végig morgott, próbálta magára terelni a figyelmet, odament pár vendéghez, "kibeszélni", anyósomhoz is odamnet (!), de a férjem legjobb barátja félrehívta és leállította. Többen szóltak, hogy vegyen visszább, mert szégyen, ahogy vislekedik.
(erről később beszélt nekünk az esküvő után, hogy nagyon szégyenli, hogy ennyire égő módón viselkedett a barátnője).
Ha olyan a természetünk, biztos elhajtottuk volna haza, hogy nem bírt viselkedni és ott picsogott meg duzzogodt, mint valami flúgos, de úgy voltunk vele, hogy ez a MI napunk, nem rontjuk el, nem hagyjuk, hogy az ő hülyesége irányítsa a hangulatot.
Hidd el, van olyan pillanat, ami nem RÓLAD szól. Remélem, te legalább nem viselkedtél így, csak csöndben megtartottad ezt a sérelmet, ami nem jogos.
Ezen felesleges megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!