Huszonéves vagyok, igaz nem néznek csak tininek, mégis tegeznek?
Kifejtem bővebben mire gondolok.
Én megadom a tiszteletet magázódok, napszakhoz megfelelően köszönök, erre akad olyan hogy sziáznak. Nekem ez kellemetlen, úgy érzem nem adják meg oda vissza a tiszteletet. Mert volt már aki magázott és mint idősebb felajanlotta hogy tegezzuk egymast. Igy is lett. En ezt igy tartom helyesnek. Nem úgy hogy koszonok valakinek, illedel.es vagyok, de úgy szól hozzám mintha kisg,erek lennék. Rendben van hogy túl fiatalnak látszom, értitek mire gondolok.
Nem értjük, miért akarod öregiteni magad.
Az sokkal rosszabb mint velem volt, hogy 30 éves voltam és a 18 éves csaj csókolomot köszönt.
Én is ki tudok akadni,mikor jónapotot köszönök egy nálam 20-25 évvel idősebb férfinak,az meg sziáz. Annál már csak a szevasz nagyobb bunkóság. A legutóbbi szevasz után csövit köszöntem a postásnak.
Nőktől nem veszem zokon.
Egyetértek veled.
Tényleg nagyon sértő a szia.
Ha tesvéremnek mondanám az ilyet azzal jönne, hogy nem vagyok a mocskos testvére.
Ez csak kisebbségi komplexum. Meg a magázáshoz való ragaszkodás, mert úgy érzed a személyiséged része és úribb leszel.
Amúgy ez tényleg gáz. De nem sértésnek szánták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!