Állásinterjún voltam multinál (iroda) de megmosolyogtak amiért túl hivatalos voltam és lemagáztam a korombeli fiatalabb főnököt. Hogyan kéne akkor viselkedni?
Figyelt kérdés
Eléggé izgultam, bementem Jó napot kívánokkal köszöntem, magázódtam. Egy 3-4 évvel fiatalabb csaj a főnök, ő tegezett engem amint bementem. A másik aki bennt volt egy 40-es férfi. Ő is tegezett, de egyikük se ajánlotta fel a tegezést! Az idősebb férfit nem mertem visszategezni a korából adódóan, a csaj meg a főnököm lesz elvileg, őt azért nem mertem. Telefonom magáztak, most hívtak második körre, akkor is magázott! Pedig emlékszik rám, engem választottak egy másik srác mellett leendő kollégának.2017. ápr. 20. 14:26
1/5 anonim válasza:
Ő az akinek fel kellett volna ajánlani, hogy tegeződjetek. Én is voltam már fiatal hr-eseknél, azzal indítottak, hogy a korra való tekintettel tegeződjünk, ha megfelel.
Neked nincs vétked.
2/5 anonim válasza:
Ők voltak bunkók. Te nem mehetsz be tegeződve. Megjegyzem, nekik sem illet volna letegezni téged, de ha így akarták, semmi gond: ezt mondani kell, és a másiknak is felajánlani.
Hiába ő a férfi, de ebben a konkrét szituációban (leendő főnök, új munkahely, állásinterjús-helyet...) minden arra mutat, hogy csak ő volt olyan helyzetben, hogy ezt megtehesse.
3/5 anonim válasza:
Te intelligensen viselkedtel, ok meg bunkon.
4/5 anonim válasza:
Állásinterjún nem tegeződünk, te viselkedtél illendően, nekik pedig fel kellett volna ajánlaniuk a tegeződést, ha ezt várták volna el.
5/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy csak arra voltak kíváncsiak, hogy kezeled a helyzetet.
Ha nem akkor bunkók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!