Hogyan lehet az utcán beszólogató, erősen udvariatlan embereket frappánsan lerendezni?
Tegnap sétáltam az utcán és egy középkorú, zoknikat áruló férfi odaszólt nekem, hogy eredetiek-e? Nem tudtam hogy mire céloz, figyelmen kívül hagyva továbbmentem. Nekem persze csak később esett le, hogy a melleimre gondolt.
Az ilyen helyzeteket hogy lehet kultúráltan, mégis frappánsan kezelni? Ti mit tettetek volna a helyemben, ha azonnal leesik a célzás?
18L
- Eredetiek?
- Mit érdekli az magát? A páromnak erőmű, de magának már csak bőrdíszmű van odalent.
Az a legjobb, amit az első írt. Úgy kell tenni, mintha meg sem hallottad volna.
Egyrészt így nem éri el a célját, te nem hallod, úgyhogy feleslegesen jártatja a száját.
Másrészt, ha reagálsz rá, akkor ő újra mondd valamit, akkor neked megint mondani kell valamit. Pont ez a célja, hogy foglalkozz vele.
De ha mindenképpen mondani akarsz valamit, akkor én valami ilyet mondanék, hogy majd ideküldöm a barátomat és ő elmeséli.
- Eredetiek?
- Eredetibbek, mint a dumád, aranyalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!