Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért néznek meg az utcán?

Miért néznek meg az utcán?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam semmi feltűnő szerintem.

átlagosan öltözöm. van rajtam 1 kis felesleg de nem látszódik mert magas vagyok.

2010. máj. 10. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
mert az emberek szeretnek bámulni...én néha integetek is nekik, akkor meg néznek bambán :D
2010. máj. 10. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
szeretnek mindenkit végigmérni. ha csinos vagy azért, ha nem akkor azért néznek. rajtam többnyire megbotránkozni szoktak, mert pont hogy nem vagyok csinos, de én visszavágok valami pofát nekik, tudod ez a "mivan, nem láttál még embert?" fej... engem idegesít, nem szoktam énsem bámulni senkit. egyenesen nézek előre, és nem mászok senki arcába... :/
2010. máj. 10. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy megnézzenek. Ilyenkor nem feleségül akarnak venni, hanem megtetszik valami.. én szeretem a szép, vékony bokát, vagy a karakteres csipő csontot, esetleg a szabadon hagyott vállat.. Ilyesmi, mindenkinek megvan gondolom a stikije. Ha az egyik tetszik, igenis odanézek, hadd lássak szépet.

Ha zavar, járjál csadorban.

2010. máj. 10. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha valaki néz/bámul akkor én is rábámulok.... ma már szinte mindig én győzök, mert tovább bírom a bámulást. Ő meg zavartan távozik :D (egy kerekesszékes)

2010. máj. 12. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű, van kisugárzásod.Ha vknek nincs, vehet fel bármit és lehet csúnya vagy szép, észre sem veszik az emberek.
2010. máj. 13. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!