Egy nőnek milyen ruhában illik mennie az Operába?
Szerintem ez attól is függ, hogy hova szól a jegyed. Ha a földszintre vagy páholyba akkor kicsit jobban ki kell öltözni. Na azért nem kell estélyi meg ilyenek. Elég egy elegánsabb ruha magassarkúval vagy ilyesmi. Szóval olyan amiben amúgy is mennél szinházba. Ha a legfelső emeletre szól a jegyed akkor szerintem elég egy elegánsabb blúz akár valami fekete farmerrel is.
Mindenképp olyanba menj amiben nem feszengsz és jól érzed magad benne.
Én már rájöttem, hogy felesleges annyira kiöltözni. Lehet, hogy taplón hangzik de szerintem nem az számít, hogy miben vagy ott. Persze jó ha a hétköznapokhoz képest egy kicsit elegánsabban vagy felöltözve de nem kell tulzásba esned.
Pl én fekete cuccokban szoktam menni. Akár fekete hosszú újjú meg fekete skiny farmer kombóban + csizma vagy ilyesmi.
Mennék akár bakancsban is de azt és hozzá teszem, hogy egy 20 éves nonkonformista metálos vagyok aki szereti az operát.
Szóval én szándékosan sem öltözöm annyira ki
Remélem valamivel tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!