Milyen ruhában illik menni?
Diákmunkát vállalnék, holnap 2 helyre is kéne mennem, de egyik sem "rendes" állásinterjú, csak megmutatják, hogy mi hogyan működik, mi lenne a dolgom ott. Az egyik árufeltöltő (diákszövetkezet segítségével), a másik szintén + eladó is egy kis üzletben (ezt magánúton intéztem). Tehát nem pl. irodai munka, vagy ilyesmi, de azért gondolom nem egy farmer-pólóban kéne odaállítanom. Viszont az elegánsabb felsőim szoknyával hülyén néznek ki, hosszabb nadrágból viszont csak farmerem van. Egy blúzom van, ami jó lenne esetleg szoknyával, de az ide túl "merev", " ünnepélyes" lenne. Ilyen esetben milyen ruhát ajánlanátok? Délelőtt még el tudok menni vásárolni is, de anyagilag viszont nem vagyok elszállva, így ezt csak végső esetben szeretném.
A ruhákról képet nem tudok küldeni, most épp nem vagyok otthon.
Ez komoly kérdés? Létezik fiatal lány ilyen szűkös ruhatárral? :D
Az árufeltöltős melóhoz gondolom adnak valami fehér egyenköpenyt, tehát mindegy hogy miben mész már a nulladik napon.
A kisbolti eladónál ott viszont nem mindegy, hogyan fogsz a vevő elé állni. Úgy menjél a bemutatkozásra, mint ahogy a vevő elé állnál. A főnök helyében én biztos ezt várnám el.
(Azt nem írtam, hogy szűkös a ruhatáram, csak elegáns ruhákból nincs nagy választékom, mivel egyrészt számomra kényelmetlenek, másrészt általában fölösleges lenne.)
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!