Azon gondolkozom, hogy érdemes-e a gyakorikérdéseken egyáltalán válaszolni?
Olyan válaszokat pontoznak le ,amik jók, tájékoztatást adnak, a kérdező elégedett vele,erre 0%.
Az egy szavas semmitmondó 100%. Ennek így semmi értelme.
Amikor elkezdtem válaszokat adni,az általam jól ismert témákban ,úgy éreztem, hogy segíthetek.
Engem nem érdekel,hogy hány százalékon áll a válaszoló...
Nem írom tizedszer le ugyanazt ,csak értékelek, de nagyon bosszant, hogy egyesek szórakoznak, és ezzel esetleg valakinek, aki ide téved, mert választ keres valamilyen fontos kérdésre ,kárt okoznak.
A trollok mindenhol megtalálják a helyüket, itt sincs másképp.
A másik, hogy sokan azt is lepontozzák, ha a véleményedet írod le, csak mert nekik nem tetszik.
Dühítő, de nem tudom, mit lehetne ellenük tenni.
Jó kérdés. Bár nekem inkább az szokott megfordulni a fejemben: érdemes-e kérdést kiírni a GYK-ra? Akárhányszor kiírtam (nem provokatív, ártalmatlan, véleményekre kíváncsi) kérdést, mindig volt valami olyan válaszoló, aki flegmán, bunkón, kötekedően válaszolt. Pl. kérdeztem a minap, hogy mi a véleményük egy bizonyos szituációról (tegezés-magázás kérdés), és egy hasznavehetetlen, bunkó válasz érkezett elsőnek, annyira felhúzott. Mért kell az ilyeneknek válaszolni, ha nem tud normálisat, akkor ne szóljon hozzá, ennyi.
A lepontozás meg szánalmas, én sosem élek vele, még ennél a flegma válaszolónál sem pontoztam le, mert ezzel lesüllyedtem volna az ő szintjére.
Szóval szerintem nem érdemes törődni a pontozással, nem jelent semmit. Mondjuk én minden normális válaszra (ha nem értünk egyet, arra is, ha normális a stílusa) zöld kezet szoktam adni. A bunkókra meg nem adok pontot.
Én is csak azért nem hagyom abba a válaszolgatást, mert jó pár évvel ezelőtt ,nagyon jól jött a segítség a GyK-n.
Nem pontozók le senkit, ha nem értek egyet valamivel nem értékelem, csak a bunkókkal nem tudok mit kezdeni.
Iszonyúan fel tudnak húzni , pedig ez semmiképpen sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!