Milyen egy céges "ott alvós" összejövetel?
Na szóval, jövőhéten sor kerül életem első céges bulijára. Párom cége tart egy teljes hétvégén át tartó bulit. Pénteken kezdődik, egy szállodában lesz. Kaja-pia, buli, programok. Izgulok miatta, mert egyrészt nem volt részem még céges bulin és el nem tudom képzelni, hogy milyen lehet, a párom nem olyan régóta dolgozik a cégnél, de nagyon kedvelik és ő is jól kijön a munkatársaival, sőt az édesanyja is a cégnél dolgozik. Előre el lett döntve, hogy "páros" buli lesz, tehát mindenki hozza a férjét, feleségét, barátját, barátnőjét. Főleg a szobák miatt izgulok, hogy esetleg nem lesz mindenkinek külön szoba, vagy esetleg azért, mert a párom édesanyja is a cégnél van ezért hármunkat egy szobába raknak. Tudom biztos hülyeségnek tartjátok ezt, de nagyon örülnék, ha páran leírnátok erről a gondolataitokat/véleményeteket. Hozzáteszem, hogy nem egy spórolós cég, szóval csak nem raknak össze minket az anyósjelölttel... Párom szerint kizárt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!