Mit illik vinni kerti party-ra a házigazdáknak?
Figyelt kérdés
Nem rokonokról van szó, de nem is barátok teljesen, inkább jó ismerősök. kb. 50-55 év körüliek. Nem teljesen kerti party (bár ki hogy nevezi), szóval sütögetés lesz. Ötletek? mert nekem semmi nem jutott még az eszembe és általában úgy szoktam ajádékot venni, hogy tudom mit szeretnek az emberek, de sajnos róluk még szinte semmit sem tudok. Adnátok tippeket? Előre is köszönöm!2010. ápr. 30. 14:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem valami jóféle bort szokás. Ha tudod, mi lesz a sütögetés tárgya, ahhoz valót válassz! Ha van nőszemély is, akkor mehet neki egy elegáns bonbon.
2/4 anonim válasza:
Én is a borra szavazok, ha nem szoktak inni alkoholt, legfeljebb tovább ajándékozzák és valami édességet én is vinnék még a sütögetés lezárásához jól jön :).
3/4 anonim válasza:
süteményt, üdítőt, salátát, bort, nassolnivalót, hidegtálat,
4/4 anonim válasza:
Én kapát vinnék a tulajnak. Sok fiatal amerikai mintára belevan bolondulva a kerti parti rendezésbe. Sokaknál nem divat a kertbe vetni semmit csakis fűvet és azon kerti partit rendezni. Sokan ezek közül az emberek közül megvetik az őseiket és a mostaniakat is, akik háztájival foglalkoznak. A mai fiatalok körében nem ismert pl. az, ami régen volt szüleink, nagyszüleink munkából hazatérve is dolgoztak és nemcsak linkeltek. Nagyszüleim generációja 2. világháborúból romokban ránk maradt országot újjáéppítette. Akkor szerették egymást az emberek . De a mai világban egyre inkább dívik az elidegenedés érzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!