Milyen ruhába menjek vizsgára?
Egyetem.
Sima vizsgaidőszakban öltönybe kell menni, ez oké.
De most egy tárgyból még a vizsgaidőszak előtt teszek vizsgát (vizsgakurzusban vettem fel)!
Most erre is menjek öltönybe, vagy inkább ne öltözzek ki?
Öltözz ki!!
Ruhád van, időd van, miért ne!
Tiszteld meg a bizottságot vagy a tanárt, ebből nem lehet hátrányod..
Legyél már igényesebb...
A tanárok többnyire értékelni fogják.
vagy előadhatod h szegény vagyok, nincs pénzem öltönyre, és sajnálatból átenged :P (láttam már ilyet)
komolyra fordítva, vegyél öltönyt.
Szóbeli.
Amúgy én is arra gondoltam, hogy inkább kiöltözöm, jobb benyomás meg minden. Csak gondoltam rákérdezek, hogy ti mit tennétek ilyen helyzetben.
Muszály beszólnod? Az, hogy felsőoktatásra járok, nem azt jelenti, hogy mindig mindent tökéletesen tudok hibátlanul. A közvélemény érdekelt csak, de az ilyen gyökerek miatt, mint te, lassan már kérdezni sem lehet semmit sehol, mert nem válasz érkezik, hanem beszólás.
Szóval remélem most, hogy beszólhattál megvan a napi örömöd, a lökés az agyadban, és remélem most boldogabb, okosabb ember lettél, hogy megmondtad nekem a frankót. Szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!