Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ez miért van? Mindig is...

Ez miért van? Mindig is érdekelt! (többi lent)

Figyelt kérdés

az lenne a kérdés hogy a lányok mért járnak csoportosan wc-re?

lehet hülye kérdés de mindig is érdekelt!

2010. ápr. 23. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
mert egyedül nem mernek
2010. ápr. 23. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert biztonságban érzik magukat ha nincsenek egyedül? Vagy mert szeretnek pletykálkodni közben? Vagy csak unalmas egyedül?

Őszintén szólva fogalmam sincs, pedig én is lány vagyok. Nekem mindig sikerült eddig egyedül elmenni és én is mindig elcsodálkoztam eleinte, hogy miért nem lehet egyedül megoldani a dolgot. Azóta már megszoktam, hogy így van ez, biztosan valami ösztön hajt minket (vagy a legtöbb lányt). Eleinte csak azért jártam "csoportosan" mert megkértek, hogy kísérjem el én is az illetőt, azóta meg már csak megszokásból. :)

2010. ápr. 23. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
A lányok mindenhová csoportosan járnak. Sokszor van, hogy együtt megyünk a WC-be azért, hogy egy közülünk elvégezze szükségleteit. Pont, mintha valami testőrség lennénk. Igazából én sem tudom, hogy miért, csak szeretünk mindenhová együtt menni.
2010. ápr. 23. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Egy elmélet szerint őskori örökség.

A nők ugyebár gyengébbek, mint a férfiak. És azért egy bokorba guggolva lenni se túl biztonságos lenni. Nem látod a ragadozókat. Ezért kell egy társ, aki közben figyel.

A férfiak állva végzik a dolgukat, így nekik nincs rá szükségük. :)

De az is lehet, hogy csak jobban igénylik a társaságot.

L

2010. ápr. 23. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mindig járunk csoportosan, általában megkérdezem, hogy jössz wcre és kész? Tényleg jó pletykákat lehet hallani.

Nálunk még általános iskolában nem lehetett ajtót zárni és akkor azért mentünk többen h fogják az ajtót, nehogy benyissanak. Most meg csak úgy. Így szórakoztatóbb:)

15/L

2010. ápr. 23. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
ott lehet legjobbakat dumálni pl fiúkról...(: de amúgy én azrét jráok úgy, hogy ne egyedül keljen ott lennem, vagy hogy valaki tartsa az ajtót nehogy rámnyissanak...(:
2010. ápr. 23. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
En egyedul jarok, utalok tarsasagban es sosem ertettem, masok miert jarnak csoportosan:S
2010. ápr. 24. 02:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1.ha táskával vagy, sokkal kényelmesebb, ha valaki fogja

2. a kabátot is

3. nem kell fél kézzel az ajtót tartanod, ha nincs rajta zár

4. ha véletlen nincs nálad zsepi, és elfelejtetted, akkor ott van kéznél a barátnő, aki tud adni

5. tudtok közben beszélgetni olyan dolgokról is, amit nem akartatok az előbb jelen lévők előtt elmondani, csak nem tudtátok hogy kimenteni magatokat, ezért azt kérdezted a barátnődtől: eljössz wc-re? és meg is van oldva.

6. ha mások beszélgetnek, úgy hogy bent vannak a fülkében és nem tudják, hogy ti ott vagytok, hallhattok jó kis pletykákat

7. ja és amíg várakozol az üres helyre, nem kell egyedül állnod az előtér kellős közepén és bambán lesned a helyeket, hanem közben tudsz beszélgetni valakivel

hirtelen ennyi jutott eszembe amiért jó többen járni

2010. ápr. 25. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Értem ezt, de akkor a fiuk mért nem csinaljak ugyanezt??? Nekunk is elvileg ugyanolyan unalmas lenne alldoglani.
2010. ápr. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!