Erre mi lett volna a tökéletes revans?
Figyelt kérdés
Szóval annyi történt, hogy bicikliztem a bicikliút JOBB oldalán. Velem szembe a bicikliúton természetesen tolta az anyuka a babakocsit és láttam, hogy vágja a fejeket, hogy mit képzelek én, hogy ott megyek, de ugye én nem fogom kikerülni, mert én mentem szabályosan. Amire egymáshoz értünk megkérdeztem, hogy miért kell a bal oldalon közlekedni amire annyi volt a válasz, hogy "anyádért". Felbosszantott, hogy ennyibe maradt ez az egész. Mi lett volna a jogos visszavágás? :D2016. aug. 28. 16:33
1/3 anonim válasza:
Semmi. A revans az nem fér bele sem a KRESZ-be, sem az etikettbe.
Rossz oldalon ment, oké, de kikerülöd szépen, és mindenki megy a dolgára, beszólogatás nélkül.
Csak azt ne mondd hogy te még nem bringáztál járdán, zebrán, vagy egyirányú utcában forgalommal szemben, vagy buszsávban. Úgysem hiszem el :)
2/3 anonim válasza:
A közlekedésben a revans a butasággal egyenértékű és veszélyes. A közlekedésben különféle helyzetű emberek vesznek részt, a legfőbb szabály a zökkenőmentesség és együttműködés. Jogod van azt gondolni, amit akarsz. Viselkedni viszont úgy kell és érdemes, ahogy az első leírta. Kerülsz, továbbmész.
3/3 acelsziv válasza:
Miért kellett volna revansot venni? Attól jobb lesz? Talán megvered? Észt nem tudsz verni bele hülyébbre meg kár verni. Otthagyod és kész. Előbb utóbb úgyis pofán veri valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!