Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Erre mi lett volna a tökéletes...

Erre mi lett volna a tökéletes revans?

Figyelt kérdés
Szóval annyi történt, hogy bicikliztem a bicikliút JOBB oldalán. Velem szembe a bicikliúton természetesen tolta az anyuka a babakocsit és láttam, hogy vágja a fejeket, hogy mit képzelek én, hogy ott megyek, de ugye én nem fogom kikerülni, mert én mentem szabályosan. Amire egymáshoz értünk megkérdeztem, hogy miért kell a bal oldalon közlekedni amire annyi volt a válasz, hogy "anyádért". Felbosszantott, hogy ennyibe maradt ez az egész. Mi lett volna a jogos visszavágás? :D

2016. aug. 28. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. A revans az nem fér bele sem a KRESZ-be, sem az etikettbe.

Rossz oldalon ment, oké, de kikerülöd szépen, és mindenki megy a dolgára, beszólogatás nélkül.

Csak azt ne mondd hogy te még nem bringáztál járdán, zebrán, vagy egyirányú utcában forgalommal szemben, vagy buszsávban. Úgysem hiszem el :)

2016. aug. 28. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A közlekedésben a revans a butasággal egyenértékű és veszélyes. A közlekedésben különféle helyzetű emberek vesznek részt, a legfőbb szabály a zökkenőmentesség és együttműködés. Jogod van azt gondolni, amit akarsz. Viselkedni viszont úgy kell és érdemes, ahogy az első leírta. Kerülsz, továbbmész.
2016. aug. 28. 19:29
 3/3 acelsziv ***** válasza:
Miért kellett volna revansot venni? Attól jobb lesz? Talán megvered? Észt nem tudsz verni bele hülyébbre meg kár verni. Otthagyod és kész. Előbb utóbb úgyis pofán veri valaki.
2016. aug. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!