Egy gólyabál miről szól és mit kell ott csinálni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 08:56
1/10 anonim válasza:
Nekünk álló fogadás volt, de rendesen menü volt nem hidegtál. Meg a HÖKösök szereztek raklapnyi bort es azzal koccintottunk. Volt aki keményebben berúgott 😃.
Még mutattak be 2 táncot es volt zenekar is.
2/10 anonim válasza:
Ugyanaz mint bármelyik bál, vagy mint egy lagzi: kap az ember egy jó kaját, rophatja ezerrel a táncot, de ki kell öltözni puccosba. A végére be lehet csiccsenteni, de az elején még nem illik.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem rossz:)
2016. aug. 22. 10:06
4/10 anonim válasza:
A felsősök jönnek dugni is, velük is el lehet menni, ha nincs jobb dolgod.
5/10 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy-;-
2016. aug. 22. 14:06
6/10 anonim válasza:
Miért lenne hülye? Azt hiszed, hogy viccelt?
7/10 anonim válasza:
Ha ilyet mondasz, akkor sajnos te vagy hülye. Tényleg fogalmad sem volt erről?
Az pedig egy dolog, hogy ha TE (mint lány) dugni mész oda, akkor biztos, hogy sikeres leszel - viszont az a gond, hogy ha NEM akarsz dugni, akkor is összejöhet. Volt már pár ilyen botrány: nem olvasol híreket?
8/10 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok hallotám már ilyenről de én nem azért megyek oda
2016. aug. 25. 21:06
9/10 anonim válasza:
Ja, a gólyabál nem arról szól, hogy TE dugjál. Különféle tréfás feladatok lesznek, ahol a lányok egyre jobban feltöltve alkohollal, egyre merészebben viselkednek majd. Aztán majd a felsősök ezzel kezdenek valamit.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem megyek nem nézem a sok ri.bit
2016. aug. 25. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!