Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondoltok arról, hogyha...

Mit gondoltok arról, hogyha valaki férfi létére női ruhákat hord?

Figyelt kérdés

18 éves fiú, vagy férfi, vagy akármi is vagyok. Nem hordok női ruhákat, még. Nem vagyok transz, és meleg sem(bár nem tudom, hogy, hogy kapcsolódik az öltözködéshez a szexuális orientációm), bi vagy pánszexuálisnak vallom magam, de mivel nincs nagyon sok tapasztalatom, nem bocsátkoznék semmibe. Eléggé nyitott vagyok, ami itt Magyarországon nagyon nem jellemző, de szerintem itt a legbarátságosabbak az emberek, és én szeretek itt élni.

Ennyit magamról, és most visszakapcsolódnék a kérdéshez. A főproblémám, hogyha körülnézünk egy ruhaboltban, például a H&M-ben, akkor a női részleg általában dupla akkora mint a férfi, ha nem nagyobb. Ez a választék különbség nem csak a boltokban, hanem a való életben is megjelenik. Ha egy férfi elegánsan akar felöltözni, akkor szmokingot, vagy frakkot vesz fel, egy nőnek sokkal nagyobb választéka van az estélyi ruhák közt.

Mind ezek mellett, szerintem a nők divatja sokkal gyorsabban fejlődik.

Szóval a kérdésem a felé irányul, hogy mennyire ítélnétek el valakit, azért, mert férfi lététre crop topot hord?

Köszönöm mindenkinek a válaszát, véleményét

2016. júl. 31. 15:07
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Mondjuk fogalmam sincs róla, hogy mi köze a crop topnak az eleganciához, de uagyan az, mintha nő venné fel. Nem tetszik. De ez egyéni ízlés dolga.
2016. júl. 31. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
az elegáns öltözködés csak egy példa volt
2016. júl. 31. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem egy férfi ne viseljen női ruhát, teljesen mindegy, melyik nemhez vonzódik.
2016. júl. 31. 15:20
 4/7 Andizsuzsi ***** válasza:

[link]

Ezen a képen engem jobban irritál a kiálló gatya, mint a kiálló has.

2016. júl. 31. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem ítélném el, mert ez nem jelent erkölcsi tulajdonságot, de attól még furának gondolnám negatív értelemben, esetleg bolondnak, travinak.

Abban amúgy igazad van, hogy a férfi divat a nőihez képest tényleg elég egyhangú.

2016. aug. 1. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy férfi női ruhában egyértelműen ferde hajlamra utal, szebbik nevén másságra. Lesz aki egyenesen agresszív lesz veled szemben, de olyan is, aki cukorkával kínál és tapogat a nyílt utcán...
2016. aug. 1. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:

ha valaki férfi létére női ruhákot hord, azt transzvesztitának nevezik.

ezt gondolom.

2016. aug. 4. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!