Mit gondoltok arról, hogyha valaki férfi létére női ruhákat hord?
18 éves fiú, vagy férfi, vagy akármi is vagyok. Nem hordok női ruhákat, még. Nem vagyok transz, és meleg sem(bár nem tudom, hogy, hogy kapcsolódik az öltözködéshez a szexuális orientációm), bi vagy pánszexuálisnak vallom magam, de mivel nincs nagyon sok tapasztalatom, nem bocsátkoznék semmibe. Eléggé nyitott vagyok, ami itt Magyarországon nagyon nem jellemző, de szerintem itt a legbarátságosabbak az emberek, és én szeretek itt élni.
Ennyit magamról, és most visszakapcsolódnék a kérdéshez. A főproblémám, hogyha körülnézünk egy ruhaboltban, például a H&M-ben, akkor a női részleg általában dupla akkora mint a férfi, ha nem nagyobb. Ez a választék különbség nem csak a boltokban, hanem a való életben is megjelenik. Ha egy férfi elegánsan akar felöltözni, akkor szmokingot, vagy frakkot vesz fel, egy nőnek sokkal nagyobb választéka van az estélyi ruhák közt.
Mind ezek mellett, szerintem a nők divatja sokkal gyorsabban fejlődik.
Szóval a kérdésem a felé irányul, hogy mennyire ítélnétek el valakit, azért, mert férfi lététre crop topot hord?
Köszönöm mindenkinek a válaszát, véleményét
Nem ítélném el, mert ez nem jelent erkölcsi tulajdonságot, de attól még furának gondolnám negatív értelemben, esetleg bolondnak, travinak.
Abban amúgy igazad van, hogy a férfi divat a nőihez képest tényleg elég egyhangú.
ha valaki férfi létére női ruhákot hord, azt transzvesztitának nevezik.
ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!