Egy 19 éves tegezhet rögtön egy 25 évest?
fiú letegezhet másik fiút 15 év korkülönbséggel is, akár még hússzal is.
lány is lányt, bár ott már azért a max csak a 15 működik.
Fiú lányt helyzetfüggő, hogy letegezhet-e.
Hihetetlen, ennyi ember és még egynek se esik le a tantusz: ez nem csupán kor és évjárat kérdése... Számít az is, hogy ismeretlen-e vagy egyáltalán milyen viszony van közöttük.
Engem pl. ismeretlenül ne tegezzen le egy saját korombeli se. Mert különben rosszul jár. Akkor tegezzen, ha megengedem. Más a helyzet egy baráti társaságban, ha pl érkezik egy 8-ik, számomra még ismeretlen tag - azonnal tegeződünk, mert olyan a szitu.
Ezért mondtam, hogy nem csak a kor számít, hanem az is, hogy milyen a viszony a két ember között. Egy termék átadásakor egy ismeretlent ne tegezz. Ha látod, hogy hajlik a barátkozásra, esetleg felajánlja a tegeződést, akkor tegeződhetsz.
Hihetetlen, ennyi ember és még egynek se esik le a tantusz: ez nem csupán kor és évjárat kérdése... Számít az is, hogy ismeretlen-e vagy egyáltalán milyen viszony van közöttük.
Engem pl. ismeretlenül ne tegezzen le egy saját korombeli se. Mert különben rosszul jár. Akkor tegezzen, ha megengedem. Más a helyzet egy baráti társaságban, ha pl érkezik egy 18-ik, számomra még ismeretlen tag - azonnal tegeződünk, mert olyan a szitu.
Ezért mondtam, hogy nem csak a kor számít, hanem az is, hogy milyen a viszony a két ember között. Egy termék átadásakor egy ismeretlent ne tegezz. Ha látod, hogy hajlik a barátkozásra, esetleg felajánlja a tegeződést, akkor tegeződhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!