Szerintetek egy 18éves ballagó lánynak mit vegyek? Mit illik ilyenkor venni? Egy nagyobb drágább dolgot, vagy inkább több kisebb ajándékot?
Attól függ mennyire vagytok közeli kapcsolatban
Távolinak elég virág, közelebbinek mondjuk könyv...
Én idén ballagok, senkitől se kérek ajándékot, csak pénzt, mert nyaralásra gyűjtök.
Szerintem kérdezd meg a szülőket, hogy szerintük minek örülne a lány, vagy tett-e említést, hogy mit szeretne
Attól függ, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással és az illető mit szeret. Nyilván a közelebbi ismerősnek drágábbat, a távolabbinak egy virág és egy bonbon is elegendő. Én ilyeneket tudnék elképzelni.
- virág
- bonbon
- plüss állat (virágformában, vagy csak úgy)
- parfüm
- cserepes virág
- könyv
- mozijegy / színházjegy (különleges előadásra vagy olyanra, amit régóta meg szeretne nézni)
- beíratni valamilyen tanfolyamra vagy táborba (sport, lovas, nyelvi, kézműves, cukrász stb.)
- egy kirándulás (pl: Gödöllő - ahol, ha utána kérdezel, be lehet öltözni Sissy korabeli ruhákba. Ha érdekli az ilyesmi, de előre le kell szervezni, utána kell érdeklődni, hogy van-e ilyen. Vagy a budai várba, terror múzeum, szépművészeti)
- állatkert/vidámpark nap
- közös túra vagy nyaralás(pl: körbebicajozni a Balatont, Tihany, Siófok, Pécs, Debrecen, Szeged, Eger, Kecskemét)
- kerékpár
- ékszer (óra, lánc, medál)
- könyv/cd vásárlási utalvány
- CD a kedvenc előadójától
- örök naptár (közös képekkel)
- gravírozott toll
- váza/bonbon tartó/kínálótál (ha szereti az ilyesmit)
- Kreatív hobbi készlet (pl: karckészlet - ha szereti az ilyen jellegű tevékenységet)
- bizsu lánc, karkötő, fülbevaló
- képkeret egy közös képpel
- táska
- bőr tolltartó vagy pénztárca
- pénz ( de ilyenkor legyen egy kis kártya, amire ráírod, hogy mire szántad. Ha gyűjt valamire, pl: bicajra vagy nyaralásra, akkor ráírhatod a pénz melletti kis kártyára, hogy: "Gratulálunk! Nyereménye egy bicikli pumpa/kilométer óra/nyereg/első bicikli kerék stb. vagy egy buszjegy/repülőjegy/belépőjegy ide és ide.")
- fényképezőgép
- mp3/mp4
- pendrive
Ennyi jutott eszembe! Lehet, hogy van, ami túl sokba kerül, de nem tudtam, hogy mennyit szánsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!