Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Férfiak/fiuk ti ünneplitek az...

Férfiak/fiuk ti ünneplitek az anyák napját és a nőnapot annak ellenére hogy feminista? Ezek az "ugymond" ünnepek tényleg feministák?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 22:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Meg még azt nem értem ha akora az egyenlőség mért nem lehet lányokat megütni és sok kis k@rva bármikor tökön rughat minket csak mert a heréink kint nem belül vannak és sebezhetőek vagyunk komolyan egy másik ember nemi szervét rugdosni sok lány tesz inet csak mert megcsalták pl de abba nem gondol bele a fiura nézve hogy sulyosabb következményei lehetnek az k@rvara nem fer
2016. máj. 6. 16:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Hol van az leírva, hogy a férfiaknak nem szabad megvédeniük magukat az erőszakkal szemben?

Szerinted te férfiként nem kérhetsz segítséget a hatóságoktól, ha egy nő komolyan bántani akar?

Van az Alkotmányban egy külön bekezdés, ami különbséget tesz férfiak és nők által elkövetett erőszak között?

És az antifeminista pasik túlnyomó többsége miért azt érzi az egyik legnagyobb igazságtalanságnak, hogy nem ütlegelhet szabadon nőket?

Ezek lennének a mai égető kérdéseim...

2016. máj. 6. 16:37
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
A nőnapot nem ünneplem. Nem tisztelem sem a nőket, sem az öregeket. Az embereket tisztelem. Az anyák napja meg tömény giccs.
2016. máj. 7. 17:29
 24/24 Lázár Gergely ***** válasza:
Én ünneplem. Nyolc éve teszem ezeket. Anyámnak mindig vettem virágot, meg néhány nőismerősömnek nőnapon. Férfiként tettem mindezt. Fenéket feministák. Ezt tiszteletnek nevezik.
2016. dec. 5. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!