Ha valaki intelligens attól még lehet primitív?
Figyelt kérdés
Sokan mondják rám, hogy intelligens vagyok és jól gondolkozok , sok helyzetbe vág az eszem, tisztelettudó vagyok , tudom kivel milyen hangnemet ütök meg, egészen addig amíg az illető úgy gondolja , megbánthat és sértegethet ok nélkül.. na akkor átmegyek kő bunkó primitív nőbe . sokat gondolkozok a 2viselkedés kizárja egymást vagy valóban van ilyen mint én? Hogy kedves , jószívű.. de ha valaki ártani akar akkor azt meg bírnám ölni2016. ápr. 19. 21:38
11/12 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok. 2 diplomám van és alapvetően kedves és segítőkész vagyok, de ha valaki bánt, akkor az nem köszöni meg, amit tőlem kap.
12/12 anonim válasza:
Szerintem a kettő kizárja egymást, vagy max. aki képes lemenni primitív szintre, az úgy viszonylag / félig intelligens.
Az megint más kérdés, hogy a kiállok magamért / nem hagyom, hogy sértegessenek az nem jelenti azt, hogy üvöltve káromkodva anyázom-csicskag.izem a másikat. Az előbbi intelligens hozzáállás, az utóbbi nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!