Ha valaki intelligens attól még lehet primitív?
Egoistának egyáltalán nem nehéz lenni.
Primitívnek sem.
Intelligensnek már nehezebb. Nem zárja ki a kettő egymást.
Nem céloztam semmire. De ki ne szeretné magát? A másikért meg vagy dolgozni kell vagy emondani. Ha bánt, akkor vagy rosszul esik, mert szereted, vagy pedij jelentéktelen az illető.
Miért bántunk valakit? Magunknak, neki, vagy másnak akarunk bizonyítani?
emondani = lemondani
Bocs a hibákért is.
Szerintem igen.
Annyi a különbség, hogy te tudatában vagy annak, hogy mikor és miért vagy primitív.
Sok intelligens ember van aki közönséges módon is meg tud/meg szokott nyilvánulni. Addig nem gáz, amíg ennek tudatában van és bármikor képes visszaváltani.
A gőzkieresztés/feszültségoldás egyik legköltséghatékonyabb módja. Mondjuk nem árt figyelni, hogy mikor, hol és milyen kontextusban történik a dolog.
Ismerek embert, aki az internetre jár fel kimondottan kr.e.ténkedni és olyat is aki egész évben jól szituált, jól nevelt gyerek, de amikor elmegy egy hétre fesztiválozni akkor kőbunkó, igénytelen paréj.
Nőként neked illik picit jobban figyelni (kiváltképp, ha nincs még párod) elég visszataszító lehet egy vonzó nőtől, ha paréj.
"na akkor átmegyek kő bunkó primitív nőbe"
Magyarul hagyod, hogy lesüllyedj az ő színvonalára...
Igen, lehet. :)
hát én azért reagálok vissza a bántásra, mert miért hagynám magam? annál jobban azt gondolja, hogy úgy se válaszolok és velem bunkózhat, ezzel magamnak bizonyítom, hogy nem engedem, h belém tapossanak
van párom 2éve, és pont azt szereti ha az ilyen helyzetekbe karakán vagyok és kiállok magamért és kap az illető hideget-meleget
lehet, hogy lesüllyedek néha, mivel nem tudok legyinteni a bántásra, és az nem megoldás ha azt mondom , hogy takarodj mivel annál inkább csinálja mert látja, hogy nem érdekel , de ha oda csapok az asztalra (nem szó szerint) akkor mindjárt visszavesz
Ha a párodnak ez tetszik, és neked így jó, akkor értelmét vesztette a kérdésed. :)
Apróság: ha visszaszólsz, pont hogy azt látja, talált, itt érdemes kereskedni, és valamilyen módon újra meg újra megkapod, mert vevő vagy rá... ha nem reagálsz, előbb-után rájön, hogy Te lepotypoty, nem érdemes Veled foglalkozni, mert nincs meg az a kielégülés, amiért csinálja, magyarán, nem tud felhúzni, és végül feladja.
Apróság kettő: nekem sem mindig jön össze, és aki ügyes, fel tud húzni. Bunkóskodni nem szoktam, mert minek? Neki csak örömet szerzek vele (felhúzott, hurrá, elérte a célját), magamnak meg ártok. Viszont miután kipuffogtam magam, nekiülök elgondolkodni, hogy miért is ugrottam, mi olyat mondott, ami megpendített bennem valamit. Ugyanis megbántani csak azt lehet... Ha nem vagyok HP, tőlem nyugodtan HP-zhetnek.
És bocs, lehet, hogy akaratlanul is becsaptalak, de így utólag belegondolva, nálam a kő bunkó primitív valahogy nincs egy kategóriában a nővel (valljuk meg, férfiban sem túl vonzó:)))... és az igazán intelligens ember (haj de messze vagyok én még ettől:( úgy döngöli a földbe a másikat, hogy sem nem bunkó, sem nem primitív... pont ez különbözteti meg a bunkócskáktól :)
Csak elmélkedtem összefér-e a kettő egy emberbe:)
Hát.. mikor suliba jártam voltak osztálytársaim akik csesztettek mindig egy csajt (elég flúgos és nevetséges lány volt) sose szólt vissza, de ugyanúgy piszkálták 3évig:D tehát én nem alkalmazom soha ezt a passzív technikát
Jó nem arra gondolok, hogy az utcán neki állok ordítani az illetővel és tépni a haját, hanem szóba elmondom neki a véleményem van h keményebben, de jelenet nincs , ha valaki most egy 8keres vitát képzelne el, lehet másképp is flegma /bunkó az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!