Szeretnék csináltatni egy arbeit macht frei tetoválás de németországban dolgozom. Szerintetek hogy fogadnák? Kitiltanának az országból?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 14:53
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, kitiltanak-e, de ha azt akarod, hogy egy bizonyos intelligencia-szint felett mindenki egy bizonyítottan beteg eszme követőjeként skatulyázzon be, csak rajta.
2/7 hollófernyiges válasza:
Az országból nem tiltanak ki, de ha a munkahelyen meglátják jó esély van rá, hogy kirúgnak.
3/7 anonim válasza:
Ha ilyet akarsz tetováltatni, akkor remélem is, hogy kitiltanak.
4/7 anonim válasza:
Lehet h hulye vagyok de ez azt jelenti h a munka szabadda tesz? Akkor mi ebben a rossz?
5/7 anonim válasza:
> "Lehet h hulye vagyok de ez azt jelenti h a munka szabadda tesz? Akkor mi ebben a rossz?"
Ha beírod gugliba, rájössz.
6/7 anonim válasza:
Ennui erovel le is irhattad volna.. :D ok. Köszi, vagy mi.:)
7/7 anonim válasza:
Ne halat adj az éhezőnek, tanítsd meg halászni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!